DeeX
Üye
-
Konu Sahibi
-
0559066şu kodla güncellemeyi denesene birde
şu kodla güncellemeyi denesene birde
--------------- Ekleme ---------------
0559066
kodla alakası yok. usbrom diye bi driver var o yüklenmediği zaman sorun çıkartıyor. bu sorunu bir türlü çözemedim gitti. windows 7 de daha az oluyor bu sorunlar. öyle olduğu zaman bilgisayara format atıyorum. şansa olursa ne ala olmazsa çok kötü. pc'ye format at windows 7 yükleme imkanın varsa yükle. anakart driverlarını falan yükle ondan sonra ovi suite i yükle bilgisayarı yeniden başlat. telefonuna hard format at. daha sonra telefonu pcsuite modunda bağla ve bekle bütün driverları kursun. daha sonra ovi suite telefonuna gerekli yazılımları kursun. bütün her şeyi eksiksiz olarak telefonuna kurduğuna emin ol. ovi eğer telefona gerekli olan app leri yükleyemezse zaten hata verir. kabloyu çıkart ve yeniden pc suite modunda bağla. eksik kalan app leri de yükleyecektir. bunları yaptıktan sonra güncellemeyi dene. inşallah bu saçma sorunu çözersin çünkü gerçekten sinir bozucu. ayrıca konu açtığın için özür dilemene gerek yok arkadaşım
Bilgisayar ile alakalı değil hocam işletim sisteminden oluyor. Bu sorun çakışmadan kaynaklanıyor olabilir. Win 7 de de garanti değil. Mesela benim masaüstü bilgisayarda win7 yüklü ben de sorun çıktı laptopta yaptım oldu o da win 7. Sana tavsiyem bilgisayara temiz bi format at yukarıda yazdıklarımı uygula. Umarım işini görürBu çok çok çok teferruatlıbaşka bilgisayarda denemem sorunumu çözmez mi ? yani bu sorun bilgisayar ile mi alakalı ?
Bilgisayar ile alakalı değil hocam işletim sisteminden oluyor. Bu sorun çakışmadan kaynaklanıyor olabilir. Win 7 de de garanti değil. Mesela benim masaüstü bilgisayarda win7 yüklü ben de sorun çıktı laptopta yaptım oldu o da win 7. Sana tavsiyem bilgisayara temiz bi format at yukarıda yazdıklarımı uygula. Umarım işini görür
bu arada masaüstü bilgisayarımda şu anda sorunsuz yüklüyorum. Sana anlattıklarımı yaptım ben de daha önce
hallettiysen sorun yok..yok herşey tamamdı. 5-6 saat uğraştım yapmak için ama sorun ne bende nede telefondaymışsorun bilgisayar kaynaklı XP bilgisayarda denedim ve şu an halletmiş bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?