5800 V40 üzerine yeniden V40 yüklemek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lacrymosa

Üye
    Konu Sahibi
5800 V40 üzerine yeniden V40 yüklemek?
Arkadaşlar kırmızı 5800'a V40 Navigation Edition (gri) yüklemiştim. Şimdi kırmızı kodla kırmızı V40'ı yükleyeceğim; fakat V40 üzerine V40'ı yükletmiyor. Bunu nasıl yapıyoruz?

scuf

scuf

Üye
nemesis ile kırmızı kodu kullanarak diğerinin üstüne kurabilrsin V.40 ı daha öncede yanlış kodla kuranlar şimdi tekrar kurdular nemesis ile.

staLky

Üye
bendede bi problem var telefonu hackledm falan flashladm tleefon felaket kasıyor kardes ya . bende bunu denesem düzelirmi nolr bi bilgi verin be lütfen. . . scuf hacım sen anlarsın bu ıslerden ne diyorsun? flashladm telefonu hacklemek ıcın sıtede anlatılan yöntemle fakat binpisman oldm tel msj yazarken kasıo fılm ızlerken fılmlerde donma yapıo oyunlarda bıle kasıo ya. nolr bi yardmcı ol . .

scuf

scuf

Üye
hocam şimdi tam sorunun anlayamadım v.40 yükleyip birde flash attıktan sonramı böyle oldu , v40 ı nemesis ile yüklediysen ve yanlış kod ile yüklediysen böyle sorunlar çıkabiliyor.Birde v40 hack daha çıkmadı senn yaptığın muhtamelen yanlış bir yöntemdir bence bunun üstüne daha fazla yüklenme telefona , en iyisi git bit nokia bayiğine böyle böyle anlat onlar yapsın çoğu işlemi ücretsiz yapıyorlar eğer bariz kullanıcı hatası yoksa , daha fazla karıştırısan daha kötü olur tel en yakın zamanda bi uğra baktır telefonuna bi yenilesinler.

staLky

Üye
hacı bak sımdı. tel normaldi tamammı telı su sekılde hackledım su konudakı anlatımla

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html

bu ıslemı yaptgmdan berı msj yazarken elımı tuslardan cekıom yazılar gec gelıyor. video ızlerken kasıo oyunlarda donuyor. anlatablıomuyum.tekrar düzeltmek ıcın navifirmden indirdim yine jaf isimli programla flashladm yıne düzelmedi hala aynı onu nası düzelteblırım dıorum. . .

scuf

scuf

Üye
işte bu yöntem şu an için garanti bir yöntem değil , ileriki sayfalardaki yorumları okursan anlarsın çoğu kişide var sorunlar çok dikkatli bir şekilde yapman lazım adımları ki eksiksiz yapsan bile garanti değil , V40 HACK için keşke helloox programı ile hackleme yöntemini bekleseydin.Sen şimdi bi hard format at tele hack etkisi kalksın sıfırlansın bi tel eğer başka bi sorun yoksa düzelmesi gerek, daha sonra helloox çıkınca hacklersin.

staLky

Üye
hard format kackere attım düzelmedi flashladıgımdan dolayı bole blıom flash olayından dolayı bole oldu hacı flash olayını gerı almamın ımkanı yok 2 kere flashladm smdı tekrar flashlamak ıstemıom olacak dahada napaym bisey söle hard forma care etmıo v40 ın üstüne v40 yüklesem düzelirmi?

scuf

scuf

Üye
V40 ı doğru kod ile kurduysan şimdi tekrar kursan bile aynı olur durum gibime geliyor ama yinede dene istersen son çare birde o başlıktaki işlemleri tekrardan düzgün bi şekilde hiç bir ayrıntı atlamadan bir daha deneyebilirsin , ama sağlıklı olarak şu an için sana önerebileceğim tek şey nokia bayiğinde halletmen bu işi eğer hard formatlada düzelmediyse yapabileceğimiz çok şey yok gibi.

Birde şöyle bişey yazmış biri yorum olarak,

işin püf notası işlem başlayana kadar telin açma kapama tuşunu basılı tutun flash işlemi 3 dakika ancak sürüyor

bunuda bi dene istersen.

staLky

Üye
onlar napablır pekı napıyolar yani

--------------- Ekleme ---------------

kardes hepsnı yaptırdım üstelik uzaktan pc yardımı yani teamviewerla adam yaptı bas dedgnde bastm basıp acma tusuna 2 kere aynı skılde flashladık yok yıne yok :(

scuf

scuf

Üye
nokia bayisi halleder her tülü sorunu en olmadı durum vahimse servise yönlendiriler yine hallederler sorun ne olursa olsun.

Birde şöyle bişey yazmış biri yorum olarak,

işin püf notası işlem başlayana kadar telin açma kapama tuşunu basılı tutun flash işlemi 3 dakika ancak sürüyor
başlangıçta böyleni yapıyorsun.

staLky

Üye
kardes hepsnı yaptırdım üstelik uzaktan pc yardımı yani teamviewerla adam yaptı bas dedgnde bastm basıp acma tusuna 2 kere aynı skılde flashladık yok yıne yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt