5800 v40 sertifika aldım ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adakaya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 sertifika aldım ama...
onclkle hrkse merhba 5800 (v40) kullanıcısıyım ancak bu sorun arkaşmn n97(v20) telefonundada oldu opda sitesinden imei'me uygun sertifika ve dosyasını aldm sertifika hatası weren uygulamaları yie opdanın werdiği sign programı ile signledm ancak hala sertifika hatası weriyor 2 telefondada aynı sorun tesaduf olamaz yardımcı olablrmsnz? .s

Perfect!

Üye
singsis diye program var onu dene

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
halil,
benimde sorum olarak ben opda dan seltifika aldım gayet güzel şimdi bilgisayara singsis i indirdim fkaat çift tıkladğımda ekrana birşey gelmiyor ne yapmalıyım seltifikalamak icin ?

adakaya1994

Üye
    Konu Sahibi
denedm sonc aynı..

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Sertifikayı Telefonun Neresine Atıyoruz Yardım .

karloff

Üye
Öncelikle eğer opda'dan sertifikanızı aldıysanız, Signing soft bölümü altında uygulamaları siteden sertifikalayabiliyorsunuz.
Sertifika hiçbirşekilde telefona atılmıyor. Uygulamaları PC'de sertifikalamak için kullanıyorsunuz. Kendi IMEI numaranızla aldığınız sertifikayı uygulamanın içine gömerek sertifikalama işlemi. Bu şekilde uygulama telefonunuz tarafından tanınmış oluyor.

adakaya1994

Üye
    Konu Sahibi
yardm edck kmse yok mu bn hala sertifikalama ramn yukleyemiorm.

everest11

everest11

Üye
binpda signsis programını kur google arat bulursun her seyi dogru yaptıysan cer ve dosyalarını al ve bınpda signsis ıcıne at signedliyecegın proyuda binpdasignsis ıcıne at cer dosyalarını sec programıda sec bukadar opda dan ve cer indir 2 sı bırden

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Sitede lazoflu arkadasımız sertıfakalandırıverıyor ona başvurun sabit konularda var ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt