5800 v40 Şarj sorunun fixi cıkcacak mı veya Cıktımı Yardım Lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djmk

djmk

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 Şarj sorunun fixi cıkcacak mı veya Cıktımı Yardım Lütfen !
arkadaşlar duydugum kadarıyla v40 update ettikten sonra bircok kişi şarj sorunu yaşamış bunun bi çözümü varmı fixi yeni versiyonu cıktımı lütfen yadımcı olun :(

techno_esh

techno_esh

Üye
ben de update ettim ama öyle bir sorunla karşolaşmadım zaten 2 gün gidiyodu şarjı hala 2 gün:ehe

gegeme

gegeme

Üye
Bende de 5800xm şarj sorunu var.Telin şarjı en fazla 23 saat gitti yoğun ve düşük kullanımda Aldığım yere götürdüm yazılımsaldır diye bişey geveledi servise vericem 23 saat şarj mı olur :SS.. Aldığımda v.40 tı...

Progressivity

Progressivity

Üye
şarjı maximuma çıkarmak için yapılması gereken bikaç ayar var. umarım onları yapmıssınızdır.

gegeme

gegeme

Üye
şarjı maximuma çıkarmak için yapılması gereken bikaç ayar var. umarım onları yapmıssınızdır.

Evet ayarları yaptım lakin sorun devam ediyo herşey şarj yiyor bu telefonda o yüzden minumum verimle çalıştırıyorum gene de şarj problem servise veremedim daha aldığım yer kısa devre felan vardır dedi en sonunda forumlarda okuduklarıma göre ortalama 2 gün gidiyor.Servise verip gelişmeleri yazıcam buraya..:vur:aman2::vur

erdemguven

Üye
ben v40 çıktığı ilk gün kurudm ve öyle bi sorunla karşılaşmadım. 2 günde bitiyor şarjım. ki her sabah okula giderken 1 saat yolculuk 1 saat müzik ;) dönüştede 1 saat müzik.. sürekli mesajlaşmama ramen 2 günde bitiyor... ayrıca hiçbir ayarda yapmadım. arkadaşada kurdum v40 ı böyle bi sorun ondada görmedim...

gegeme

gegeme

Üye
arkadaşlar duydugum kadarıyla v40 update ettikten sonra bircok kişi şarj sorunu yaşamış bunun bi çözümü varmı fixi yeni versiyonu cıktımı lütfen yadımcı olun :(

Şarj süresi kullandıkça arttı son attığım mesajdan sonra sıkı kullanıma rağmen (müzik,internet,sık mesajlaşma) şarj süresinde gözle görülür bi artma oldu şarj dengeleme sreci sanırım artık ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum biraz sabır gerekşyor sanırım :)
,Hala şarj problemi olan arkadaşlar için ovi storedeki battery extender diye trial bi program var onu kullanmasını tavsiye ederim.

orhaan48

orhaan48

Üye
Şarj süresi kullandıkça arttı son attığım mesajdan sonra sıkı kullanıma rağmen (müzik,internet,sık mesajlaşma) şarj süresinde gözle görülür bi artma oldu şarj dengeleme sreci sanırım artık ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum biraz sabır gerekşyor sanırım :)
,Hala şarj problemi olan arkadaşlar için ovi storedeki battery extender diye trial bi program var onu kullanmasını tavsiye ederim.
hayır arkadaşlar sakın bu proğramı kullanmayın oviden indirdim hiç bir problemim yoktu 2 gün giden şarjım vardı maxımum kullanımda dahi ama bu proğramı indirdim ve proğramın tasarruf için telefonun çalışan proğramlarını kasması sonucu bataryada ısınma oldu ve batarya öldü cihazıma tekrar v50 güncelledm ve yeni batarya aldım kore malı batarya.

gegeme

gegeme

Üye
hayır arkadaşlar sakın bu proğramı kullanmayın oviden indirdim hiç bir problemim yoktu 2 gün giden şarjım vardı maxımum kullanımda dahi ama bu proğramı indirdim ve proğramın tasarruf için telefonun çalışan proğramlarını kasması sonucu bataryada ısınma oldu ve batarya öldü cihazıma tekrar v50 güncelledm ve yeni batarya aldım kore malı batarya.

Battery extender çalışan programlarda bi kasma yaratmaz zaten programlara bi etki yaptığı da yok yanlızca ekran ışığının yanma süresi ışık sensörü vb özellikleri minimuma çeker ve 10 kalemde tasarruf sağlar ben bu programla şarj süremi arttırdım ve trial dönemi bittikten sonra dahi silmedim telefondan.Batarya ısınması çeşitli nedenlerden olabilir bunu programa bağlamamak lazım.:oke:
:bigstar:

ozanazy

ozanazy

Üye
:islikBen ilk aldığımda v30 vardı 2 gün giderdi v40 oldu 2 giderdi v50 yaptım hala 2 gidiyo. Bir ara v40 zamanında ayarları kıstım pek bi fark olmdı olsa olsa 3-5 saat olmuştur ama telefonun o güzel ışığını kıstıktan sonra ekran titreşimini kapadıktan sonra ne anladım o zaman bu özelliklerin hiçbiri olmayan bir telefon alırdım şarjım 1 hafta belki fazla giderdi. Ben bunu dert etmiyorum özellikleri kullanıyorum 2 de gitse 1 de gitse dert olmuyo her akşam eve gidiyorum nasıl olsa takıyorum şarja doluyo. Saatler sürmüyo nasıl olsa şarjın dolması. Pil ömrü biter alırım yenisini benden kıymetli mi nasıl olsa adamlar yedek pil satıyo.:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt