5800 v40 güncelledikten sonra yükleme yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halukunal

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 güncelledikten sonra yükleme yapamıyorum
telefonumu v40 surumune yukselttim.bir dosya yuklemeye çalışırken işlem başlatılamıyor.yükleyici zaten kullanıyor. Uyarısını alıyorum.ne yapmam gerek?telefondan bağlandım o yüzden hemen cevap yazamaya bilirim.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
telefonu yeniden başlat veya menü düğmesine basılı tut beyaz olana orda açık programları gösterir yükleyici varsa onu kapat

halukunal

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden açıp kapattım.Menüde açık oşlan bir uygulama yok.Ama yine de yüklenmiyor...

llakin1907

llakin1907

Üye
telefonu kapatıp açmayı denedin mi usb den çıkarıp?

travolta61

Üye
sim kartı ve hafıza kartını çıkar soft format at *#7340#

the human

Üye
Merhaba.. Aynı şekilde ben de güncelleme yapamıyorum. Acaba v40 a geçerken, bir program aracılığıyla euro2 red kodu gibi bişey vardı, onu değiştirmemizden mi kaynaklanıyordur ?

halukunal

Üye
    Konu Sahibi
Soft format atınca yüklü olan Garmin XT gibi uygulamalar silinir mi?

ocak.1907

Üye
Bence hard format atarsan düzelir diye düşünüyorum ama tam olarak emin değilim.

the human

Üye
Ben de çabalıyorum, bu problemin gidebilmesi için, hala bir çözüm bulabilen yok mudur =)

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım buldum arkadaşlar =) 0570027 kodunu yazarak NSS denilen programla güncelledim aletin seri numarasını, update edebiliyorum artıkın =)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ben de çabalıyorum, bu problemin gidebilmesi için, hala bir çözüm bulabilen yok mudur =)

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım buldum arkadaşlar =) 0570027 kodunu yazarak NSS denilen programla güncelledim aletin seri numarasını, update edebiliyorum artıkın =)
doğrusunu yapmışsın..

Angrboda

Üye
selam yeni üye oldum, yükleme sorunu bende de var. sis dosyalarını ve haritaları yükleyemiyorum. 0570027 ile yükleme yaptıktan sonra hiç sorun olmadı mı gerçekten ???

stafilococ

Üye
Yükleme sorunu nasıl düzelticez. bu kodu nasıl giriyoruz bilgi veren olabilirmi acaba...

Revengeful

Emekli Yönetici
ben hard format attım düzeldi :oke:

psychopaht

psychopaht

Üye
arkadaşlar aynı olay banada oldu ve ben şöyle basit bir şekilde çözümledim .. bu olay genelde v40 a geçtikten sonra başımıza geliyor.. yapacağımız tek şey handy taskmani telefona kurup yükleyiciyi ordan kapatmak.. peki handy taskmanı nasıl kuracağız? şöyle ki.. öncelikle kolay ulaşabileceğiniz bir yere hady taskmanin yükleme dosyasını kopyalıyoruz. sonra telefonu kapatıyoruz teli tekrar açtığımızda hatalı olan yükleyicinin başlamasına fırsat vermeden hızlı bir şekilde dosya yöneticisine girip handy taskmanin yüklemesini başlatıyoruz ve yüklüyoruz. handy taskmanı açyığınızda hatalı olan yükleyicinin çalıştığını görebilirisiniz. üstüne gelip şeçenekler ve sona erdir diyip rahatımıza kavuşuyoruz.. kalıcı bir çözüm değil ama ben böyle aştım.. kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt