5800 v4 güncelleme sonuçlarım ve uyarılarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

6630bilal

Üye
    Konu Sahibi
5800 v4 güncelleme sonuçlarım ve uyarılarım
Merhaba arkadaşlar ben 5800 şöyle güncelledim ve sonuçlar şunlar
1- red telefonum var ama red telefonun kodu ile olmadı bende navi kodu ile güncelledim ve hard format attım. ilk olarak bir sıkıntı arz etmedi, ama sonralarda küçük ve tek bir sorun ile karşılaştım.
2-sorun: ekrandaki resimli rehbere kişi eklemeye kalktığımda sorun yaratıyor haberiniz olsun. bunun haricinde sorun yaratmadı güzel özellikler katmışlar cihaza ve arama cevaplama kısmındaki değişikliğide beğenmedim haberiniz olsun.
3-tavsiye siz yinede Türkiyedeki güncellemesini bekleyin derim bu şekildeki güncellemeleri pek sağlıklı bulmadım sıkıntı yaratabiliyor.
4-ha bu arada navi koduyla yüklersen sınırsız navigasyon gelir dediler onada inanmayın nokiamaps açınca lisansın bitmiş diyor ve navi ile yükleme yaptığın için teman gri oluyor kırmızı yok oluyor.

• Beğen
Tepkiler: erguncengiz44

okanna

okanna

Üye
Bende Navi ile yükledim ama ekran gri olmasından başka bi sorun yok arkadaşım bence sen biryrlerde yanlış yapmış olabilirsin

onur.saw

onur.saw

Üye
Arama cevaplama bölümündeki değişikliği bende pek beğenmedim
Benim telefon gri Mavi'nin kodu ile yüklesek Mavi olur mu ?

oguzhan189

Üye
duran aga size tavsiye eder.

rodrower

rodrower

Üye
aga bndrgüncellsem sorun olurmu acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
navi koduyla sınırsızdır tecrübemle sabit..o problem dediğin şeylerle ben karşılaşmadım..

tektabancam

Üye
Arkadaşlar bende bişey ekliyeyim v.40 ile radyo donuyor kırmızı ,mavi,siyah donma kesin
navi yi deneme aşamasındayım bir iki kere dondu fakat diğerleri gibi değil farklı bir şekil oldu şuan denemem sürmekde

metin46hn717

Üye
beyler bana servis attı v40 ı suan telefonda hic bi sorun yok kinetic scroll filan cok guzel olmuş rehberdede hic bi sorun yok

metinkas

Üye
Evet arkadaşlar bende bugün servise gidip yeni yazılımını (V40) attırdım. Gayet güzel. şuan için bir problem yok yani. tavsiyem hiç uğraşmayın ve servisine gidip attırın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt