5800 v30.0.011 Versiyon Güncelleme Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxicepuserx

Üye
    Konu Sahibi
5800 v30.0.011 Versiyon Güncelleme Problemi
Merhaba arkadaşlar,

2 Hafta önce bir adet 5800 XpressMusic edindim, aldığım süreden beri inceliyorum epey keyifli bir cihaz. Dün Nokia OVI Maps uygulumasını kurmaya karar verdim ama bana cihazımla uyumlu olmadığını versiyon güncellemesi yapmam gerektiğini söyledi. Bende mevcut versiyonu kontrol ettim, şu an v30.0.011 yüklü cihazda. Bildiğim kadarıyla son versiyon bu değil, bende gerek *#0000# "Check for updates" üzerinden, gerekse Nokia PC Suite ile (v 7.1.40.1) versiyon güncellemesi yapmaya çalıştım ama bana cihazımda son sürüm kurulu olduğunu söyledi. Bildiğim kadarıyla son sürüm bu değil, değil mi? Öyleyse ne tür bir problemim olabilir?

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum

maxicepuserx

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum, linkini vermiş olduğunuz konuyu bir miktar inceledim, anlattığınız şekilde güncellemeyi deneyeceğim lakin, yinede merak ediyorum bu 5800'a ait bir problem mi? Yani bu firmware'lar official da biz mi yükleyemiyoruz yoksa official son sürüm v30.0.011'de biz çıkan üst versiyonlardan 5800'a da uyum gösterenleri mi kuruyoruz acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum, linkini vermiş olduğunuz konuyu bir miktar inceledim, anlattığınız şekilde güncellemeyi deneyeceğim lakin, yinede merak ediyorum bu 5800'a ait bir problem mi? Yani bu firmware'lar official da biz mi yükleyemiyoruz yoksa official son sürüm v30.0.011'de biz çıkan üst versiyonlardan 5800'a da uyum gösterenleri mi kuruyoruz acaba?
v40 officialdir canım ama senin telefonunun dil koduna güncelleme gelmeiş daha..

fbforever

fbforever

Üye
Product Code'lar değişiklik gösterebiliyor. Bende telefonumu bu şekilde v40 yaptım :)

maxicepuserx

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım, peki official son sürüm tam olarak nedir şu an acaba?

fbforever

fbforever

Üye
v40.0.005

maxicepuserx

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu 9.mesaj yardımıyla direk v40.0.005'e mi yükseltmiş oluyorum yoksa ara güncelleştirmelere dair bişiler de yapmam gerekiyor mu? :)

fbforever

fbforever

Üye
Yok, direk yükseltiyorsun :)

maxicepuserx

Üye
    Konu Sahibi
Peki yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, yüklemeyi deneyeceğim birazdan. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt