5800 v.s p1i?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bigboss_3x

Üye
    Konu Sahibi
5800 v.s p1i?
arkadaslar kısa ve öz sonyericsson p1 mi yoksa nokia 5800 mı

• Beğen
Tepkiler: irhaf65

senduran78

senduran78

Üye
Htc 3333 :-)

cmlkrc

cmlkrc

Üye
5800

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
5800 ama p1 i bilmiyorum naısl bir telefon

bigboss_3x

Üye
    Konu Sahibi
p1 cok övdüler bnde p990i var ya artık hrda olck ama hala değiştiremiyrom bi dene bnce

Progressivity

Progressivity

Üye
p1 satılıyor mu ya hala ben neden göremedim hiç bi yerde :S

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
P1 Yok yok telefonda eskise bile..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kardeş Ben kolay kolay bir cihazı övmem.Çok nadirdir bu forumda olsun başka forumda olsun bir cihazı öbdüğüm ancak P1i temiz bulma ihtimalin varsa bence al ve kullan derim hiç olmazsa 5800 macerasına atılmamış olursun.Hemde 5800 dan çok daha ucuzua güzel bir cihazın olur.5800 alıp elime incelemedim ben P1i kullanıyorum.Benım yakın bir arkadaşım 5800 ile P1i ikisinide kaarşılaştırdı Dokunmatıgı çok daha iyi dedi P1i nin.Cihazda 206 MHZ işlemci ve 128 MB ram var bu bile benım terfi etmeme sebeb.P1i nin tek kötü yani symbian 9.1 UIQ3 platformunu kullanmasına ragmen güncel uygulamaların bir iki istisna hariç nerdeyse kalmaması.Ama Nokia da kullandıgın çoğu program P1i içinde çıkmıştır.Ayrıca S.E P serisinde konusmalarını kayıt edemezsin yarı kriptoludur.Bu konuda aşırı derecede güvenlik önlemi var(hoş Türkiye de yaşıyorsak bunun sebebini çok daha iyi anlıyorum ve bu yuzden s.e kızamıyorum).VE flash desteğini adope çıkarmadı.Ancak Özle bir mod sayesinde internette veya telefonda.swf yani flash oyunlarını oynayabilirsin.Flv konusunda Coreplayer bize youtube videolarını izletiyor.Bunların haricinde herhangi bir eksisi yok.Zaten ne kadar da arasan kasası çatladı orası oynadı şurası kırılı v.b gibisinden NOKIA da alışık oldugun şeylere P1i de daha doğrusu hiç bir P serisinde görmezsin duymazsın.Maşşallah kaya gibi cihazlardır.Aldın mı ömürlük:)Ancak sana bir şekilde garanti verebilirim.P1i başka bir dünya ya:)
inceleme linki:)

NOT:Şuanda bile dünyanın en esnek symbian türevidir UIQ3
wifi modu
kamera modu
sitem iconları ile oynama
görselliik modları
walkman player modu (oparatör logosunun üstüne menüyü eklemen gibi:ehe)

ne mod yapmış be:)
ve bunun gibi modlamalar yapabilir cihazını bam başkayapabilirsin

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet kesinlikle P1

EFECEL

EFECEL

Üye
bende yaklaşık bir iki ay öncesine kadar p1 kullanıyordum gayet temiz bir cihazdı ama program vs. kaynaklar azaldığı için e75le takas ettim olurda yarım kalan p5 cıkarsa dusunmeden alırım unutamadıgım tellerden biri...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
E75te süper .

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bende yaklaşık bir iki ay öncesine kadar p1 kullanıyordum gayet temiz bir cihazdı ama program vs. kaynaklar azaldığı için e75le takas ettim olurda yarım kalan p5 cıkarsa dusunmeden alırım unutamadıgım tellerden biri...

P5i için herşey hazırdı ama malum küresel kriz fena vurdu Sony ericcsonu.Youtube de falan var videosu UIQ3.3 yapısıyla beraber gelecekti 4 gözle beklenıyordu ama olmadı.İlerde bir umut güncellenip P5i tekrar çıkabilir.İlk sayfada uzun uzadıya yazdım.2. parti 5800 bulabilirse onu alsın.Ama arkadaş P1i de alsa asla yanlış seçim yapmamış olur.Kesinlikle denenmesi gereken bir telefon.
Benim p1i de N80 +100 TL para anlaştık ama sonradan vaz geçtim bir bahane atıp:ehe
Yok arkadaş kopamam ben P1imden:)

EFECEL

EFECEL

Üye
P5i için herşey hazırdı ama malum küresel kriz fena vurdu Sony ericcsonu.Youtube de falan var videosu UIQ3.3 yapısıyla beraber gelecekti 4 gözle beklenıyordu ama olmadı.İlerde bir umut güncellenip P5i tekrar çıkabilir.İlk sayfada uzun uzadıya yazdım.2. parti 5800 bulabilirse onu alsın.Ama arkadaş P1i de alsa asla yanlış seçim yapmamış olur.Kesinlikle denenmesi gereken bir telefon.
Benim p1i de N80 +100 TL para anlaştık ama sonradan vaz geçtim bir bahane atıp:ehe
Yok arkadaş kopamam ben P1imden:)
özlemiyo değilim p1imi modlaması çok zevkliydi ah be temiz bulsam alıcam yine :D

geneluye

geneluye

Üye
p1 gzl ama 5800 sırf dokunmatik olması yeterde artar tabiki de --> Nokia N97 :D

Revengeful

Emekli Yönetici
p1 bence

OğuzcanAbi

Üye
tabiki 5800

mkryvz

mkryvz

Üye
Tartışmayacağım bile

batmanlıorhan

Üye
bende kullanıyorum ve çok harikaaaaaaaaaaaaaaaaa

kartal158

kartal158

Üye
5800 xm black :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt