5800 V.51 Yükleme Sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemorhun

Üye
    Konu Sahibi
5800 V.51 Yükleme Sorunu...
Arkadaşlar telefonuma v.51 yükledim wifi üzerinden ancak şimdi NSU ile tekrar yüklemek istediğimde en güncel sürüm zaten var diyor ve tekrar yükle gibi bir seçenek de çıkmıyor bu konuda ne yapabilirim ? Eskiden güncelleme olmasa dahi aynı sürümü tekrar yükleyebiliyorduk ?

ßUr@k

ßUr@k

Üye
hmm:hmmm

JayJayyy

Üye
jaf la dene.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nsu güncel sürümmü?birde telefonun dilini ing.yaparak deneyebilirsin

cemorhun

Üye
    Konu Sahibi
Product Code umu nokia nın sitesinden kontrol ettirdim daha 3.1 lerde wifi üzerinden görmüştü 51.0.006 sürümünü ve yüklemişti. İnternette ise sürümüm 3.1 göründüğü için NSU yüklemeyi reddediyormuş demek ki. Product Code değiştirip yazılımı tekrar attım ve eski Kodumu sonrasında telefona geri yazdım. Sorun çözüldü gibi ancak yükleme anında bağlantı kesildi hatası aldım ve telefon sustu açılmadı. Normal yollarla açılmayan cihaz neyseki Hard Format ile açıldı ve yüklemeyi yenileyip tamamlayabildim :)
Cevaplar için teşekkür ederim Sorun Çözülmüştür :)

Mechul_asi

Üye
Arkadaşlar benim arkadaşımdada 5800 var ama yazılım v50 ben yazılımı güncelliyorum tam güncelleniyor derken tel kapanıp açılıyor ve güncelleme yapmıyor.aynı zamanda yedeklemeyide yapmıyor.tele hard format attım genede olmadı ne önerirsiniz

cemorhun

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu tam olarak anlayamadım güncellemeyi hangi programla yapmayı denediğini ya da PC ile mi direk telefondan mı denediğini vs yazarsan yardımcı olabiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt