Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 V.50 Yeni Yazılım Atma ( Yardım )
Sponsorlu Bağlantılar
bRkxq93
Üye
Konu Sahibi
5800 V.50 Yeni Yazılım Atma ( Yardım )
Yeni yazılımı kullanmak istiyorum.Fakat bir türlü Nokia Ovi Suite ile yükleyemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
trane1
Üye
Nokia Software Updater ile veya telefondan internete bağlanarak *#0000# telefondan yaparak güncellemeleri kontrol et diyerek güncelleyebilirsin
zirk32
Üye
ya bende ovi de pc suite de bulmuyor güncellemeyi. telefonun kendi menüsünden buluyor o da yüklemeiyor malesef napcam gerekiyor bir yardım
karloff
Üye
Nasıl bir hata veriyorda yüklemiyor??
Ayarların bozulmuş olabilir, soft format atıp tekrar yüklemeyi dene
Ben bu şekilde yükledim bugün
Ovi PC Suite i kapatıp Nokia software updater la dene ben öyle yaptım
zirk32
Üye
soft format attım indirmeye başladı
teşekkürler
red01
Üye
ya Nokia software updater telefonu görmüyor.
DjFumpingChoons
Üye
sağol
bRkxq93
Üye
Konu Sahibi
Beyler USB bağlantısı kopmuş gibi oluyor.Bilgisayardan ses geliyor.Uyarı sesi.Güncelleme yapmıyor ne yapmam lazım.
unstyle
Üye
aynı sorun bendede var son 15 dk diyo sonra cihaz kurtarma yazısı geliyo iptal oluyo yardımcı olursanz sevinirm..
istanbulkaan
Üye
nokia 2730 clasic telefotna format attim butun icindeki veriler silindi telefon aciliyor fakat 1 saniye sonra kapaniyor nasil yapacam bilmiyorum yardimci olurmusunuz
americanboy
Üye
*-king-*
Üye
soft format nasıl oluyor
İskenDer™
Üye
S.a beyler oncelıkle arkadasımdada aynı telden war we v50 versıyonda ama bnmkı v40.05 surumu gncellemek istiyorum nokia software updater yeni yazılım yok diyor ovi zaten yok diyo ne yapabilirim yardım lütfen !!