Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v.50 Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tnddd2c
Üye
Konu Sahibi
5800 v.50 Yardım
Pc ye Nokia Software Updater Yükledim Telefonun versiyonu v.40 ama en güncel versiyon yüklü diyor v.50 yüklemiyor. Nasıl çzücem bu sorunu ????
Progressivity
Üye
kardeşim onlarca defa anlattık forumda biraz konulara bakınırsanız forumda cevabı yazıyor ztn
tnddd2c
Üye
Konu Sahibi
Aradım bulamadm. Ondan konu açtm
--------------- Ekleme ---------------
5800 Black modellere olmuyormş galiba v.50 bu doğrumu
mugurg
Üye
zamanında ben bi program yardımıyla telefonun kodunu değiştirerek v40'ı yüklemiştim ama şimdi unuttum programın ismini falan. ama bence hiç boşuna uğraşma, v50nin v40tan çok bi farkı yok. vardır tabii de kullanım olarak bana pek farklı gelmedi.
Şehriyar
Üye
*#0000# den secenekler>guncllemeleri kntrol et dyerek wireless uzerndn guncelleyeblrsn eger wireless im yok diyosan otekilerle ugrasma bi nokia club bayisne git orda guncellesnler tertemiz. . Eger pcde baglanti flan koparsa sorun olur cihazna yazik olur
tnddd2c
Üye
Konu Sahibi
Tekirdağ merkezde Nokia Club bayii nerede var biliyormusun?
msndeyim
Üye
arkadaşım wirelles üzerinden bende yapamadım ancak *#0000# yapmadan önce erişim noktasını şebekeni seçersen sonra *#0000# yapıp işlemleri tekrarlarsan v50 ya güncellemesi oluyor. ben bu yolla yaptım.
Şehriyar
Üye
hmm yaptıysan güzel.. ben wireless yoluyla yaptım.ama memnun değilim şimdi modifiye firmware atcam...