5800 Usb Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halim21

Halim21

Üye
    Konu Sahibi
5800 Usb Sorunu
Merhaba dostlar,
Benim 5800'ın usb kanalı geçen günlere kadar da çok güzel birşeklde çalışıyordu..Fakat şu an pc'ye bağladığımda usb bağlantı modunu seçiyorum ve pc'de hiçbirşekilde bir belirme yok..Sitedeki birçok konuyu okuyup inceledim fakat benim durumum biraz farklı sanırım...

1)Ekranda usb bağlantı modu seçiyorum,usb.....modda bağlandı raporu geliyo ekrana fakat ekranda sağ üst köşedeki küçük usb işaretçiği monitörü yok...:allalla:

2)Pc'de hiçbirşekilde ve hiçbir modda bir belirme yok...

3)Hafıza kartını çıkartıp pc suite modunda bağladım yine tık yok...

4)Telefonun driverları eksiksiz ve sağlam çalışıyor bundan adım gibi eminim...

5)Teli bağladığımda bilgisayarım->özellikler->aygıt yöneticisinde 5800'a dair hiçbir ünlem işaretli driver yok..Bu normal çünkü driverlar sağlam ve pc'nin telefonu görmediğini ıspatlıyor..:oke:

6)2 adet yeni kutudan çıkardığım ayrı usb kablosu denedim ve 3ayrı pc'de denedim ama durum yine aynı..

7)Yazılım sürümüm V51.0.006 PROPER V.4.0 9HS modification'dur...

8)Sorunun Fw'den kaynaklanabileceğini tahmin ediyorum fakat usb çaışmadığı için FW değiştiremiyorum..Telefondan da güncelleştirme yapamıyorum.:vur

9)2 Hafta önce bir akrabada telefonu şarj cihazına bağladığım gibi ekran ışığı aniden pat diye yanıp söndü ve bataryam yanmıştı gidip yeni batarya aldım tel için :ah şimdi bide şarj girişi ve usb portu aynı
parça üzerinde işlem görüyor,,sizce benim usb portum yanmış olabilir mi??? :bilmm
işte dostlar durum bu , bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı??

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Valla topraaaam yardımcı olmak isterdim ama ilk defa böyle birşey duydum. Bilemiyorum yani. Servise göstersene bi.

Halim21

Halim21

Üye
    Konu Sahibi
Peki dostum zaten son çarem teknik servis fakat daha önce başına gelen arkadaş varsa veya bilen arkdaş varsa yardımcı olmaya çalışırlarsa sevinirim gerçekten....

--------------- Ekleme ---------------

yok mu yardımcı olabilecek birileri?? en azından fikir verseler bile yeter bana :( böylelikle ben sorunu olur da çözersem en azından belki ilerde onlarca arkdaşımız bu tür sıkıntılar çekmekten kurtulur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt