5800 tuş takımı acil yardım....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
5800 tuş takımı acil yardım....
arkadaşlar 5800 tuş takımım degişecek yani 3 tane o tuş kırmızı beyaz yeşil olan ışıklarıyla beraber nokia clup tan alınacakmıs bu parca hakkında fiyat konusunda bi bilgim yok yardım ederseniz cok memnun olurum teşekkürler

aloneman02

Üye
kardeş kusura bakma ya problemin hakkında bilgim yok. 5800 kullananı olarak sana bişey danışmak istedim yardımcı olursan çok sevinirim. bu telefonun şarjı ne kadar gidiyor. bi de hareket algılama özelliği var mı?

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
sarjı ortala 2 yada 3 gün gidiyo elinden düşürmessen akasama kadar gitmez harekat algılama özelligi derken ekran gönüyor cevirdiginde felan bazı oyunlarda dönderdiginde sag sol oynayabiliorsun onun haricinde eger programla harekat algılama özelligi var ama telefonu hacklemen lazım sertifika hatası almamak için

--------------- Ekleme ---------------

scuf

scuf

Üye
sadecce o tuş takımı değişiyormu bilmiyorum ama orjinal arka kapak + ön kapak ( tuş takımıda içinde ) + kalem 100 Tl civarı yan snayisi 45-50 Tl falandır , ama nokia shoplarda sadece tuş takımı satarlarmı bilmiyorum pek bilende yoktur heralde forumda en iyisi gidip sorman gerek.

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
nokia cluptaki adamda suan online olarak bakamıomus ama ugrasıcakmıs bu qün içerisinde bana bi fiyat verecekmis yan sanayisi tam takım 45 ytl yani sordum tahmini en fazla gelecegi 50 60 milyon en fazla dio bende bi tuş takımımı diom bana ışıklarda dahil dio orjinal oldugu için bu kadar olabilir dio eger böle olackasa ben yan sanayi tam takım taktırırım daha iyi =) orjinali batsın o zaman

scuf

scuf

Üye
orjianlleri öyle pahalı heleki nokia shoplarda daha pahalı , bence alın yan sanayi tam takım 50 tl ye içinden tuş takımını alın takın arka ön kapak yedekte dursun yarın bi gün orjinali çizilirse takarsınız , o parayı sadece tuş takımına vermek bence anlamsız 3 tuş için 60 tl vermem ben .

Noks

Noks

Üye
    Konu Sahibi
aynen benim kafamdakide o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt