5800 Titreşim Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozic

Üye
    Konu Sahibi
5800 Titreşim Sorunu
Telefon da çözemediğim bir nedenden dolayı titreşim de sorun oldu.arama geldıgın de telı en ufak bır sekılde salladıgın da ses ve tıtresım kesılıyo sonra sallamaya devam ettıgınde tıtresım ara ara gelıyo...hard format attım hafıza kartını takmadan denedım ama programlarla alakalı bır durum yok herhalde bi fikri olan var mıdır ?,
şimdi birşety farkettim hard format attıkdan diğer telimden arıyorum 5800 bır problem yok aradan 1 dk gectıkden sonra aynı problem oluyo donanımsal deıldır ıns cozerim ya :S

EroL

EroL

Emekli Yönetici
donanımsal bi sorun var büyük ihtimalle. servis yolu gözüküyor :(

bozic

Üye
    Konu Sahibi
pff nokia nın servisi de adamı delirtir kötü oldu bu ya :S

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sorun sanırım öndeki sensörde. telefonu ters çevirince gelen arama susuyor titreşim ve ses duruyor. tahminime göre onunla alakalı bişey. 15 gün telefonunuzu özleyeceksiniz :) allah kavuştursun diyelim. gecitirmeden servise vermenizi tavsiye ederim

bozic

Üye
    Konu Sahibi
sorun sanırım öndeki sensörde. telefonu ters çevirince gelen arama susuyor titreşim ve ses duruyor. tahminime göre onunla alakalı bişey. 15 gün telefonunuzu özleyeceksiniz :) allah kavuştursun diyelim. gecitirmeden servise vermenizi tavsiye ederim

inş öyle bir sorun yoktur dicem ilk olarak ve şunu söylicem ben burda bi arkadasın verdıgın modifiye firmware i kullanıyodum en son guncellediği cfw de bu sorun oldu sımdı nokianın orjinal v40 ını attım tele sorun ortadan kalktı çözmeye calısıyorum sırf yazılımsal bır sorun dan olurmu bu tıtresım dıye :S

EroL

EroL

Emekli Yönetici
inşallah yazılımsaldır. benim dediklerim sadece bi tahmin, ve en kötü ihtimali yazdım. akıbeti burda belirtirseniz aynı sorunu yaşayan arkadaşlara peşin yardım etmiş olursunuz. umarım büyük bi problem yoktur

crımınal

Üye
arkadaşım titreme probleminin nedeni bu olabilir
Telefonun Bataryasında Problem Vardır ( bazen titreme problemleri bataryadan kaynaklana biliyor)
bunun için servise götürmen gerek

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
inşallah yazılımsaldır. benim dediklerim sadece bi tahmin, ve en kötü ihtimali yazdım. akıbeti burda belirtirseniz aynı sorunu yaşayan arkadaşlara peşin yardım etmiş olursunuz. umarım büyük bi problem yoktur
Mağalesef yazılımsal değil..:D

bozic

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2178756' Alıntı:
Mağalesef yazılımsal değil..:D
çok garip ama sorun yazılımsal ama yazılımla ne alaka çözemedim...farklı telefon orjinal v40 firmeware de sorun yok bazka çeşitli modifiye lerde sorun cıkyıo ...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
çok garip ama sorun yazılımsal ama yazılımla ne alaka çözemedim...farklı telefon orjinal v40 firmeware de sorun yok bazka çeşitli modifiye lerde sorun cıkyıo ...
Donanımsal..

bozic

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2178884' Alıntı:
nokia oprjinal fw ile sorun yoktu birde başka bir möodifiye yukledım ondada sorun çıkmadı araştırıyorum ama şükür ki donanımsal değil

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
nokia oprjinal fw ile sorun yoktu birde başka bir möodifiye yukledım ondada sorun çıkmadı araştırıyorum ama şükür ki donanımsal değil
Hım..Valla sana yazdım bizzat en sağlam şekilde denedim fakat Firmware ile alaksı yok sorunun..Senin yaptığın bir şey olmalı dostum başka seçenek yok çünkü..

bozic

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2178962' Alıntı:
Hım..Valla sana yazdım bizzat en sağlam şekilde denedim fakat Firmware ile alaksı yok sorunun..Senin yaptığın bir şey olmalı dostum başka seçenek yok çünkü..
zaten diyorum ki senin fw de sorun yok benim tel de bi şey var senin fw ile çakıışıyo onu bulmaya çalışıyorum

GOKHAN44

Üye
arkadaşım aynı sorun bende de oldu sakın servise gönderme kendi kendine düzelir onun neden olduğu şey ise ufak bir program sorunu adını hatırlamıyorum ama ben onu yükledim bende de aynı sorun oldu şimdi kaldırdım sorun düzeldi yani mekanik bir sorun titreşen parçayı kilitliyor program

bozic

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım aynı sorun bende de oldu sakın servise gönderme kendi kendine düzelir onun neden olduğu şey ise ufak bir program sorunu adını hatırlamıyorum ama ben onu yükledim bende de aynı sorun oldu şimdi kaldırdım sorun düzeldi yani mekanik bir sorun titreşen parçayı kilitliyor program
evet benim tahminim de sorun yarata bir program ama bbulamadım programı bir türlü tele yeni flash atıyorum yeni flash da olan bir kod yuzunden buyuk ıhtımalle oluyo orjinal flash atınca dorun yok ...

onuraslan

onuraslan

Üye
telde bi sorun var servise götürr:oke:

bozic

Üye
    Konu Sahibi
telde bi sorun var servise götürr:oke:
arkadaşım yorumları bi okusan da yorum yapsan iyi olucak.donanımsal sorun yok yazılımla alakalı bunun için de servise gerek yok çözülür bir şekilde zaten şşu an orjinal v40 firmware i flashladım sorun yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt