5800 theme editor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiperkartal

hiperkartal

Üye
    Konu Sahibi
5800 theme editor
arkadaşlar bileğiniz güzel bir theme editor yada tema yapma programı var mı? Varsa da bazı temalar kasıyor bunu nasıl engelleriz?

sinanorta

sinanorta

Üye
Önceki konuna da yazmıştım buraya da yazayım... :)
Önce bu dosyayı bilgisayarına yükle:

Sonra da extsis adlı uygulamayı aç. Editlemek istediğin dosyayıda açtığın programın üstüne taşı.
Aşağıdakı ekran görüntülerini sırasıyla yap...
1.
Resmi orjinal boyutta görmek için buraya tıklayın. (719x463px -117KB)

2.
Resmi orjinal boyutta görmek için buraya tıklayın. (719x463px -143KB)

3.
Resmi orjinal boyutta görmek için buraya tıklayın. (719x463px -114KB)

Koymak istediğin dosya .bmp formatında değilse photoshop ile .bmp'ye çevirebilirsin.
Not: Resimlerde de var ama tekrar hatırlatmak isterim. Gözünden kaçar diye
Resim 360x640 olmalıdır.

Diğer şeyler içinde edit yapabilirsin...Mesela ikonları değiştirebilirsin... :)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bunuda deneyin ve iyi yada kötu yorum yapin!!!

Atacan-

Atacan-

Üye
Öyle haaaa diyince değişmez iconlar.Ne kadar kolay anlatmışsın...
Vereyim sana 2 dosya değiştir bu şekilde değiştirebiliyorsan :)
Masklar var ıdu numaraları va düzenlemen gereken txt dosyaları var vs vs.Bu şekilde olmaz yani ..

sinanorta

sinanorta

Üye
Ben de zaten çok kolay yapılıyor demedim. :)
Bu arkadaş daha çok menünün arkaplanı'nı değiştirmek istiyor. Ben de zaten o konuyu anlattım.

hiperkartal

hiperkartal

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olan herkese teşekkür ederim sinanorta kardeşim ben bir deneyim sonra buraya sonucunu yazayım

- - - Eklendi - - -

peki ikonları değiştirmek için ne yapmak gerekir

bymen07

Üye
budur 5800 vb sisx uzantılı tema yapar veya varolan temayı istediginiz şekilde yazı renginden tutunda resimlerine kadar herşeyini degiştirebilirsiniz adrese tıklayın free downloada tıklayın iner,önizlemede var, ayrıca programı kurdugunuzda açılmassa eger net faremework 3.5 da googleden indirip kurun ve kullanmaya başlayın

sinanorta

sinanorta

Üye
yardımcı olan herkese teşekkür ederim sinanorta kardeşim ben bir deneyim sonra buraya sonucunu yazayım

- - - Eklendi - - -

peki ikonları değiştirmek için ne yapmak gerekir

İkonları değiştirmen için de daha önceden sis contents ile .mbm dosyasını açmıştık. Bu seferde .skn dosyasını açacaksın. Bu bölümden istediğin programın icon' unu değiştirebilirsin. Yalnız iconları değiştirmem için svg veya svgb veya png türlü dosya koyabilirsin. Sana daha detaylı anlatırdım şimdi ama şu an bilgisayarımı açamıyorum. Açtığım zaman yine ekran görüntüleriyle anlatırım.

- - - Eklendi - - -

budur 5800 vb sisx uzantılı tema yapar veya varolan temayı istediginiz şekilde yazı renginden tutunda resimlerine kadar herşeyini degiştirebilirsiniz adrese tıklayın free downloada tıklayın iner,önizlemede var, ayrıca programı kurdugunuzda açılmassa eger net faremework 3.5 da googleden indirip kurun ve kullanmaya başlayın

Yalnız bir düzeltme yapmam gerekiyor. Bu programla sadece temanın proje dosyası düzenleyebilirsin. Yani sis dosyasını değil tdf dosyasını düzenlersin.

hiperkartal

hiperkartal

Üye
    Konu Sahibi
sağol sinanorta açık olunca bi ara yardımcı olursun. ama aslında benim istediğim kendi temamı yapmak herşeyiyle birlikte. bana yardım edersen çok müteşekkir olurum(biraz eski kaçtı :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt