5800 tema yapma

Konu Sahibi
5800 tema yapma
arkadaşlar tema nasıl yapılır 5800a yardımcı olurmusunuz bi resim buldum onun temasını yapıcam bilen arkadaşlar anlatabilirmi

Tepkiler: Strange, Meatat, erquin ve 5 diğerleri
S40 Theme Studio 2.2 diye bi program var tavsiye ederim

Konu Sahibi
bizim sistem sybnian os v9.4 dediğin programa baktım boyutları kücük telefon 640*360 ekranın büüyklüğü o yapmıyormus

--------------- Ekleme ---------------

ama genede teşekkrler arkadaşım

Evet bende arıyorum. (5800için) Hatta hazır bir temayı nasıl editleyebilirim. Bu da olur anlatabilen varmı?

Konu Sahibi
aynen arkadaşım bnm de isteğim tam o yönde editleme bazı temaların ikonları iyi arkaplanı kötü bazılarının arka plan iyi ikonlar kötü menü bölümlerinin arka planlarını değiştirmek istiyorum ben yahu su temaları koyan kişiler bi baksın

monozxr1

Üye
temaları koyan kişiler baksa ne olur? hangisi tema yapmayı biliyo ki?
carbide.ui diye bi program var s60v5 için tem yapar.
gelişmiş bi program. kullanımı pek kolay değil gibi..

Konu Sahibi
sybnian os v9.4 sistemine sahip ama ownskin diye bi site buldum arkadaşlar öneriyiorum size ama orasıda cok amatör

monoxzr1 eğer anlıyorsan sen bi foto atsam onu atıcağım temanın menüsünün arkasına yerleştirebilirmisin

kardeeşim ownskin.com diye 1 site var ordan yap istersen ben genellikle orayı kullanıorum başkalarının yaptığı temalarda var

bu çok işime yaradı teşekkürler çavuş

slm bn alper yenı uye oldumda ne dıcem bnde 5530 xm var symbian os v9,4 60rel 5 ısletm sıstemı ona gre guzel msn oyun bulamyrm yardım edrmsnz

ownskin adında bir site var oradan her model için tema yapabilirsin

fatih82

Üye
bir bakalım nasıl kullanılıyor

önce üyelik istiyor sonrada işlemleri yani temenı yapıyorsun saolun arkadaşlar şu an temamı yapıyorum

By_Y-w-Z

Üye
abicim ben o 2 siteyide kullanıyorum güzel hem tema yapıyosun hemde güzel temalar da war....

Temalara efekt katmak için telefon illa hacklimi olması lazım?

ivdg

Üye
gerek yok bnce dekiler yeterli. bu sitede paylaşılanlar da yeterli. ama yine de siz bilirsiniz ...

ilginiz için sağolun arkadaşlar ama temalara efeck olmuyor

Rich4arD

Üye
Temalara efekt katmak için telefon illa hacklimi olması lazım?

Evet temalara effect eklemek istiyorsan illaki hack ' li olması lazım ..!
Ben speed effect 2 yi yaptım çokta memnunum forumda bulabilirsin (:
Eğer telefonunu hack lemeyi düşünürsen o effect i öneririm

carbide programı çok karışık geldi bana biraz daha basit bi program yok mudur acaba hazır temaları editleyebileceğimiz

ufulish

Üye
sen ownskin den yapsana daha kolay