5800 Telefon Kodunu değişcem ama Türkiye için Mevcut Güncelleme Yok !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djmk

djmk

Üye
    Konu Sahibi
5800 Telefon Kodunu değişcem ama Türkiye için Mevcut Güncelleme Yok !!
sa. arklar
5800 telefonumu güncelledim (v40) ve telefon ingilizce oldu türkçe seçeneğide yok :/ şimdi ben bunun kodunu nemesis ile değişip yeniden güncellemeyi planlıyordum ama bu linkten kontrol ettim türkiyedeki versiyonlar için v40 yazılımı güncellemesi yok diyor yani ovi suite ile yeni versiyonu görmez. Ne yapacam şimdi ? ben phoeinx ile flash dosyasını indirip güncellemeye korkuyorum biraz karışık işlem oldugu için sadece kodu değişip ovi suite ile güncellemek istiyorum bi yardımcı olun lütfen.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nemesis ile 0587676 kodunu değiştir yeniden güncelle..

djmk

djmk

Üye
    Konu Sahibi
fakat bu kod navigasyon versiyonu için sorun teşkil etmez mi ? Birde şuan zaten v40 kullanıyom kod değişince yeniden v40 yükler mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bir sorun teşkil etmez..bu kodu kullan yeniden güncelle çıkar..

micobey

Üye
bende de 6120 clasisc var kodu değiştim fakat güncelleme yapacam ama yazıyor en son güncelleme yüklü yazıyor tekrara güncelleme yüklenmiyor nasıl türkçe yapabilirim.Diğer ütrlü anlamıyorum ve dosyası çok eski veri,yona atıyor

furkan5800

furkan5800

Üye
nadir üstad geçen ay telefonu güncelledim sonra çoq program yüklediim için tele hard format attım sonra bidaha güncelleyim dedim *#0000# güncellemeleri kontrol et dedim mevcut güncelleme yok dedi tel sorunlumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt