5800 telefon hafızasında yaklasık 25 mb yer açın telınız hıc agırlasmasın!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anilack

Üye
    Konu Sahibi
5800 telefon hafızasında yaklasık 25 mb yer açın telınız hıc agırlasmasın!!!!
5800ım gpse baglanmıyordu bu durumu duzeltmek ıcın ugrasırken cok gusel bısı kesfettım bu telefonun en buyuk sorunu kullananlar bilir telefon hafızası 30mb nın altına dustugunde agırlasmaya baslaması bu yuzdende tele bısıler yukledıgınde telefon agırlasmaya baslyor.
ovısuit-harıtaları actıgımda telefona tum dunya harıtası ve bı suru sesli navigasyon dillerı yukluydu (karttakı dahıl top 441 mb gosterıyor ) hepsını sildim yaklasık yarm saat surdu sılmesi daha sonra sadece turkıyeyı ve seslı navıgasyon dılı olarakta turkce kadını yukledm bu sayede boş telefon hafızam suan (yaklasık sonradan yukledıgım 10 app yuklu olmasına karsın) 54 mb sılmeden once 31 mbtı. telefonda cıddı olarak rahatladı.:d:

• Beğen
Tepkiler: punqermojo

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Bende 5200 varda oNuN icinde gecerLı oLur mu yanLız beN abarTTım yer yok denecek kadar az. We bide Harici beLLegmde yer oLmasına ragmen sarkı ws aTamıyorum :S Bunada yardımcı oLursanız sevınırım :S

anilack

Üye
    Konu Sahibi
walla olur hralde tam bilmıyorm acıkcası telı pcye bagla ovisuit e gir haritaları ac daha sonra sol alt kosedekı telın resmını tıkla tumu yazan yere bas daha sonra sag ust kosede tumunu sil var ona bas en son olarakta harıta olarak sadece turkıyeyı yukle dene bakalm

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Denedim Tel. ii gseL rahaTladı ama ne pc den ne bluetooth*dan haLa bise aLmıo :S Hafıza karTında bi PrbL. oLabiLr mi cunKu Hafıza karTını pc ye TaktGmda buNu okumuo.Baska bıssuru teLe denedm oLuo. :S

kralmali

kralmali

Üye
sağoll dostumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt