5800 telefon hafızası ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
5800 telefon hafızası ?
Arkadaşlar Lütfen yardım edin telin kendi hafızası sürekli doluyor uygulamaları hafıza kartına kurdgm halde :S format atmadan bi çözüm yolu varmı ? C: 38mb

Lacrymosa

Üye
Web geçmişini silmeyi dene. Bazı Nokia uygulamaları telefona kurulu oluyor. Güncelleme filan yapıyorsan telefon hafızına ek yük oluyor. Telefonu bilgisayara kablo ile bağla ve telefon belleğine gir ve bak. Hafızayı dolduran bir şey göremiyorsan sistem dosyaları dolduruyordur. Web geçmişi gibi...

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Web gecmisni temzledm 4mb fark etti 38mb oldu ama hyla dsük bence :S

Lacrymosa

Üye
Telefon boş hafıza 38 MB olarak mı gözüküyor?

SilentOne

SilentOne

Üye
sen yine iyisin office programını sildim direk 10mb yer açıldı yha

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
pardon 38mb deil 28mb bos hafıza gözükyor ama C:ye bakıyom hc bsi kurmadım :S

volkan1497

volkan1497

Üye
internet tarayıcı ön belleğini c ye atar
mesajlarda t9 kullanıyorsan t9 kendisini geliştirmek için yeni kelimeleri tel belleğine kayıt eder
java uygulama oyun - sis sisx oyunların kayıtlarıda telefon belleğine alınır
çalma listeleri tel belleğinde resim varsa onların ön izlemeleri
mesajlar notlar bluetoht kayıtları
vs anlayacağın tüm programlar tel belleğini kullanır

xclear ve g-force programları ile telefon belleğindeki gereksiz dosyaları silebilirsin

NOT:Alıntıdır

--Usta--

--Usta--

Üye
dostum kameraya gir.ayarlardan kullanılan hafızayı "hafıza kartı" olarak seç..aynı işlemi video içinde uygula..sonra galeriye gel ve butun resim ve videoları hafıza kartına taşı..telefonun hafızası boşalır böyle yaparsan.

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
dostum kameraya gir.ayarlardan kullanılan hafızayı "hafıza kartı" olarak seç..aynı işlemi video içinde uygula..sonra galeriye gel ve butun resim ve videoları hafıza kartına taşı..telefonun hafızası boşalır böyle yaparsan.

Zaten herşey icin E: hafıza kartını kullanıyorum ama arkadasın dedgi gbi sis. oyunları yzünden sanrım :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt