5800 Telefon AçıLış ve Kapanış Ekranı Değiştirme [GarantiLi].

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
5800 Telefon AçıLış ve Kapanış Ekranı Değiştirme [GarantiLi].
ÖnceLikLe aLıntı değiLdir.

Rofs2 doSyaSını Nokia Firm Editör iLe açıyoRuz. Forumda biR çok kişi açmış konu program foRumda mevcut.

inkspace :

SysAp.mif - SplashScreen.mif i buLuyoRuz. Ben sadece SysAp.mif i göSteRdim. SplashScreen.mif için de aynı şey geçerLi.

Bu kadaR işte ^^. Sonra vuRun FLashı ve yeni açıLış ve kapanış ekRanınıza doya doya bakın ^^.

Alıntı degiL tamamen bana ait Utk4n*.

--------------- Ekleme ---------------

YapamayanLara eLimden geLdiğince yaRdımcı oLurum.

Tepkiler: rudboys, bymen07, ZeroPlayer ve 20 diğerleri

fatih982

Üye
teşekkürler en kısa zamanda deneyecem

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
önemLi degiL. yapamayanLara yaRdımcı oLurum .

Tepkiler: lebron_jamess

sanane22

Üye
sysap.mif nerde aga daha detaylı anlatabilrmsin

ağa acıtım entry01 i atiorum masaüstüne programla acılmıyor inkspace hata veriyor.

ağa yaptım anladım her şeyi değiştirdim hep kapanıs degisior açılıs aynı kaldı ya 10 kere denedim en az

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
PaintLe svg doSyaSını açamazSın ^^.

Tepkiler: oskii

wolworin

Üye
C D Z Nereye Atıyorduk Dosyayı Herşeyi Hazırladımda Adres Neresi

cok güzel bi anlatım olmus tesekkürler

Del Rey

Üye
İnsanlar Ubuntu veya Pardus kullanmıyorlar ki Inkspace kullansınlar. Adobe Photoshop veya Adobe Illustrator de gayet işlerini çözer. Linux tabanı kullananlaraysa önerim, evet bu (:

nokia x6 da çalışırmı acaba kardeş? Saygılar

İnkspace windowstada çalışıyor
Boyutu 300 kb i geçerse telefon açılmayabilir

guzel anlatımın için tşk öncelikle...
herseyı yaptım tamam yanlız editörle açtıgım rofs dosyasını tekrar nasıl tek parca halinde rofs dosyası yapcam

----------Eklendi @ 12:33:07 ---------- Yazıldı @ 12:12:49 ----------

tmam buldumm tşk ler yinede

oskii

Üye
senin paylaşımlarına bayılıyorum 1.5 yıl sonra hack yaptım senin fw nle çok memmunum sadece yazdığın birkeç sey eksik ( mesaj okuma gibi birkaç sey ) ama süper paylaşımların var teşekkürler.

werel

Üye
arkadaşım bunu ben düzenlice ettim son analtımda cwt dionda o ne demek nokı aplicton die bişe oldu programdan çıkargen ondan sonra senin dediğin gibi kaydedim envater mı ne yse işte ondan sonra napacam _?

19961996

Üye
bu ınkscape in yüklenmesi adamı oldurur

güzel paylaşım denedim ama yapamadım ya ınkspace ile düzenledim resmimi attıp rofs 2 ye denedim ama açılışta ve kapanışta benm resmim yerine siyah ekran çıkıo sizce nerde yanlış yapıorum

----------Eklendi @ 13:54:14 ---------- Yazıldı @ 13:06:54 ----------

güzel paylaşım denedim ama yapamadım ya ınkspace ile düzenledim resmimi attıp rofs 2 ye denedim ama açılışta ve kapanışta benm resmim yerine siyah ekran çıkıo sizce nerde yanlış yapıorum
tmm sorunu çözdüm resimden kaynaklanıyomuş başka resimle düzeldi ama resim boyutu 99 kb geçerse siyah ekran çıkıo resim küçük olması gerekiyor

Oğuzhan

Üye
çok işime yaradı teşekkürlerr