5800 tam ekran video???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazypaker

crazypaker

Üye
    Konu Sahibi
5800 tam ekran video???
arkadaşlar ben telefona videoları Format factory ile çevirip atıyorum kuşkusuz bu alanda en iyisi telefon modelini programda 5800 olarak seçiyorum boyut ayarınıda tam ekran yapıp çeviriyorum telefona atıyorum bazı videolar tam ekran bazıları alttan ve üstten basık oluyor yinede boyutu 16:9 olarakta denedim sonuç yine aynı her videoyu tam ekran olarak nasıl izleyebiliriz???

alican147852369

Üye
video programlarından baska bişey olmaz oda telefonu kasar tabi böyle olması çok kötü tam ekran izleyebilmen için 10 dk a dan kısa olması lazım videonun

crazypaker

crazypaker

Üye
    Konu Sahibi
video programlarından baska bişey olmaz oda telefonu kasar tabi böyle olması çok kötü tam ekran izleyebilmen için 10 dk a dan kısa olması lazım videonun
iyide bu telefonda film izleynler var tam ekran olarak bence onla alakası yok

Repeal

Repeal

Üye
format factory videoyu yeniden boyutlandırırken 16:9 yapmak için üstten alttan bastırıyor. Ben Chuck 2-3-4 sezonları Doctor Who 4-5 sezonları hep telefondan izledim okulda. indirdiğin video 16:9 olmalı öncelikle sonra da telefona attığında orjinal boyutu göster de ki başka video açtığında problem olmasın.

crazypaker

crazypaker

Üye
    Konu Sahibi
peki her videoyu tam ekran izlememizin hiçbir yolu yokmu???

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bazı videolara öncede işlenmiş çerçeve koyulmuştur ne yapsan da çerçeve yada boşluk olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt