5800 tam ekran video converter varmi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
5800 tam ekran video converter varmi ??
S.a yha arkadaşlar bende 4 5 tane var ama naptim ne ettim tam ekran olani bulamadim.. Acill yardimmmm??

ecel54

ecel54

Üye
bilgisayar içinmi ?

enesblt

enesblt

Üye

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
total video converter kullan

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hamster video convertor
Total Video Convertor ( vista ve win7 de eski sürüm sakın kullanma. Pc kasım kasım kasılır.)
Format factory

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7
goktas19

goktas19

Üye
Total video converter 3.11> Apple Video> İphone AVC H264 ayarlarını yap ekran değil ama güzel kalite

- - - Eklendi - - -

Tam ekren değil derken kücacıcık birşey zannetme çok az bişey ufak:)

• Beğen
cerdar83

cerdar83

Üye
Zamanında 5800'üm varken Dvd Video Soft Nokia Phone Converter kullanıyordum. Kullanımı çok basit videoyu seçip telefon modelini seçiyorsun, ve kaliteyi belirleyip convert ediyorsun. Eğer çevirdiğin video 16:9 oranında ise tam ekran izlersin.

• Beğen
lazye

lazye

Üye
bişey sorcam int telefona indirdğm zaman videolardan açınca video boyutu küçülüyo(mb olarak dğl)ama dosya yöneticisinden açtığımda tam ekran neden acaba bi bilgisi olan ?

• Beğen
ecel54

ecel54

Üye
bişey sorcam int telefona indirdğm zaman videolardan açınca video boyutu küçülüyo(mb olarak dğl)ama dosya yöneticisinden açtığımda tam ekran neden acaba bi bilgisi olan ?

anlayamadım dosya yöneticisinden başka nereden tıklıyorsunda küçük açıılıyor

• Beğen
lazye

lazye

Üye

anlayamadım dosya yöneticisinden başka nereden tıklıyorsunda küçük açıılıyor

kendi içinde videolar diye bi klasör varya cfw kullanıyorum orda işte bazı cfwlerde video&tv ismi

• Beğen
ecel54

ecel54

Üye
seçeneklerden en-boy oranını değiştiri dene olur herhalde :D

• Beğen
Turan

Turan

Üye
wonderfox un Nokia Video Converter Factory kırılmış sürümü var elimde istersen satayım :D Hiçbiryerde bulamassın çünkü kendim kırdım

• Beğen
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herşey için teşekkür ederim. sorun şu 5800 a youtubeden indirip ekrana göre ayarlayıp videoyu coverter yapıp atıyorum tele. ama tam ekran göstermiyo :(

goktas19

goktas19

Üye
Wondershare Video Converter Ultimate şuan kullandıgım bu direk telefon modelinde seçip yapıyor ama 30dklık video 100mb filan...
XMedia Recode mb'sini ayarlamak içinde bunu kullanıyorum....

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar herşey için teşekkür ederim. sorun şu 5800 a youtubeden indirip ekrana göre ayarlayıp videoyu coverter yapıp atıyorum tele. ama tam ekran göstermiyo :(
Bunun için tam sana göre :) http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ube-downloader-pro-v1-00-14-s60v5-673951.html Bende ki .flv oynatıcı tam ekran gösteriyo sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum... 360p FLV tercihimdir

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
dvdvideosoft gir bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt