5800 tam dokunmatik veya türkçe oyun

Sponsorlu Bağlantılar

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
5800 tam dokunmatik veya türkçe oyun
arkadaşlar 5800 a oyun bulmak için hergün kafa patltıyorum ama bi sonuç alamıyorum :aha::aha: veya buldugum oyunlar hiç güzel olmuyor telefonda 3 tane sevdigim oyun var
prince of persia ghost of the past (sitede mevcut)
prince of persia the forgotten sands (sitede türkcesi mevcut)
assassin's creed 2 (oviden indirdim linkini bulamadım)
bunlara benzer güzel oyunları olan arkadaşlar parlaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :tşk: :tşk: :maxicep:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
türkçe olmasa da seni bağımlı edecek dehşet oyunlar var:

raging thunder
armageddon squadron
doodle jump
angry birds

bunları bul yükle

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
racing thunder , doodle jump ,angry birds i oynadım ama armageddon a bi bakim tşkürler

'Patron

'Patron

Üye
toonwarz a bak bide.

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
yok ya toonwarz ı denedim iii deil :(

nalcam22

nalcam22

Üye
dudle jumpa bak sensörle fena oyun oluyoçok eylenceli oyun

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
S^3 bölümüne de bak güzel oyunlar var ve bi çoğunu çalıştırıyor

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben telefonumda oynadıgım 3 oyun var.birisi aero hockey diye bi oyun,birisi tavla digeri de worms new edition.worms tam ekran degil ama çok güzel oyun.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Qt, birden çok platformu destekleyen bir grafiksel kullanıcı arayüzü geliştirme araç takımıdır. Genellikle GUI programları geliştirmek için kullanılsa da gelişmiş kütüphanesi GUI
bileşenlerinin dışında birçok araç içermektedir.
Qt, en çok KDE masaüstü ortamında, Opera ağ tarayıcısında ve Skype anında mesajlaşma programlarında kullanılması ile bilinir. Qt, C++ kullansa da, farklı dillere olan bağlantıları sayesinde Python, Ruby, PHP, Perl, Pascal, C# ve Java ile de kullanılabilir.
Alıntıdır
Bende bi tane hoşuma giden oyun var dün çalışıyordu qtyi kaldırdım çalışmadı şimdi tekrar kuracam

ahmetcan9806

ahmetcan9806

Üye
bu sitede istediğin oyunlar var cok guzel :ehe:good:

adramelec61

Üye
teLefonumda oLan 3 süper oyun :) green farm.farm frenzy 2.townsman 6. Süper oyunLar ! <3

Üst Alt