5800 Symbian hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
5800 Symbian hakkında ?
arkadaşlar ben 5800 kullanıyorum,bir şey öğrenmek istiyorum telefondan sildiğimiz resim,mp3,mesajlar,oyunlar,programlar vs.bunlar sistem içerisinde kalıyormu hafızam dolmaya başladı.herhangi bir program varmı yada bunları x-plorede nasıl ve hangi dizin altında görebilirim.telefonu hacksiz kullanıyorum program varsa buna uygun olursa sevinirim.yardımlarınız için teşşekkürler

emr-erock

emr-erock

Üye
sanmıyorum.yüklü uygulamalara girbak neler yüklü kaç mega bayt hesab et bir yanlıslık varmı...

bloodybending

Üye
evet yükleyip sildiğin uygulamaları bir miktar kalıntı bırakıyor telefonda. Hatta şöyle diyebilirim telefonu aldığımda 70mb hafıza vardı geçen güne kadar 3 mb a düştü. =) Format atarak bu sorunu çözebilirsin. Tavsiyem gereksiz yere program yükleyip silme.

SilentOne

SilentOne

Üye
fortmat değilde xp de olduqu gibi hdd birleştirme gibi bişi olsa süper

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
evet yükleyip sildiğin uygulamaları bir miktar kalıntı bırakıyor telefonda. Hatta şöyle diyebilirim telefonu aldığımda 70mb hafıza vardı geçen güne kadar 3 mb a düştü. =) Format atarak bu sorunu çözebilirsin. Tavsiyem gereksiz yere program yükleyip silme.

şimdi yedekleyip format attığım zaman sonrasında bütün yedeklerimi geri yüklediğimde kırıntılar gitmiş oluyormu ??

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Telefonun kendi internet tarayıcısını aç --> Seçenekler --> Gizlilik verilerini sil --> Tümü

omerynd

omerynd

Üye
evet gidiyor kardeş yedekle sonra formatıni atabilirsin. Fakat suna dikkat et ki yedek genelde toplamda 15 mb in üzerinde olur daha düşükşe bir sorun olabilir ona dikkat et yani

bloodybending

Üye
Telefonun kendi internet tarayıcısını aç --> Seçenekler --> Gizlilik verilerini sil --> Tümü

ama burda olay sadece internet tarayıcısının sakladığı veriler değil. Olay yüklenilen programların silindikten sonra bıraktığı kırıntılar.

Formattan sonra hiçbir sorun kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt