5800----- (Symbian^3) (C6/N97 FW) (V60)

Arkadaşım Sen HAngi E-mail adresine mesaj attın bizlere söyle bizde 10 ar tane atalım belki bi faydası dokunur zaten nzmndır bekliyorum ne atacağımzı şimdiden tşekkürler

Konu Sahibi
Arkadaşım Sen HAngi E-mail adresine mesaj attın bizlere söyle bizde 10 ar tane atalım belki bi faydası dokunur zaten nzmndır bekliyorum ne atacağımzı şimdiden tşekkürler
benim attığım e-mail bilgi almak içindi herhangi bir istek/talep yoktu gereksiz olur benim attığım yere e-mail atmak
nokia support discussions var orda güncellemeyle alakalı başlıklar mevcut oraya isteklerinizi yazabilirsiniz

bilgilendirdiğin için saolasın

Konu Sahibi

teşekkürler. güzel emek. diğer arkadaşlarında dediği gibi flash sorunu çözülsün birde şu sayfa içeriğini tümü ne ayarladığımızda browser kapanma sorunu başkası önemli değil.birde bu c6 nın dokunma hasasiyeti çok iyi v51 e göre. ayriyetten bilgisayardaki gibi tüm sun javayla çalışan web sayfaları açılsa benim için süper olur. sony ericson p990i si olan biri bende açılıyor dedi mynetten sohbet ederken şu an telefondan yazıyorum demişti hasta olmuştum. neyse istekler bitmez..

su yeni yazılım ne zamn gelicek acaba cok merak ettim

Konu Sahibi

c6 fw çok çok iyiydi kurduğum zaman çok şaşırdım
dokunmatik daha hassas herşey daha hızlı umarım bu iyileştirmeler yeni yazılımda gelecek.

sa usta ya bu c6 fw konusunda yardım edebilir misin

revery12

Üye
mrb kardes kolay gelsın
forumlarda cok karısık cok karıstırdım kafam bulandı
bana c6 yuklerken yardımcı olurmusun rica etsem
yenı aldım 5800 mı evdekı laptop wın 7 var 5800 surumu 52.0.007.c03.01 versıyon 52.0.007 bu ozellıklere sahıp telefonum bana yardım edersen sevınırım

birde c6 cfw sini yukledim 5800orjinal tv out kablosu calismadi yazilimdan dolayi