5800 "sunucu yanıt vermiyor" hatası

Sponsorlu Bağlantılar

kurtefem

Üye
    Konu Sahibi
5800 "sunucu yanıt vermiyor" hatası
arkadaşlar bugün 5800 aldım.. v31 yazılımını *#0000# ile telefondan wi-fi ile güncellemek istiyorum..kontrol et dediğimde "sunucu yanıt vermiyor" hatası çıkıyor. forumu inceledim bununla ilgili çok açık bir çözüme rastlayamadım..Bir bilen varsa yardım ederse sevinirim..

bittigitti46

Üye
sen en garantisi PC ile güncelle. zaten telefondan güncellemeyi pek desteklemiyorlar benim bildiğim. daha sağlan bir sistem için PC güncellemesi yap.. zaten dediğinin bi çözümü yok yada product kodu değiştirmen lazım olabilir onu yapacağına tak PC ye gitsin..

kurtefem

Üye
    Konu Sahibi
dün tekrar bir daha deneyeyim dedim..daha önce güncelleme yapmayan telefon güncellemeye başladı v50 ye..ne oldu izin vermiyordu ne oldu da başladı bilmiyorum ama güncelledim sonunda..yine de teşekkür ederim..

emrah_5353

emrah_5353

Üye
dün tekrar bir daha deneyeyim dedim..daha önce güncelleme yapmayan telefon güncellemeye başladı v50 ye..ne oldu izin vermiyordu ne oldu da başladı bilmiyorum ama güncelledim sonunda..yine de teşekkür ederim..

Dostum bende 5800 var.senin konunu gördüm.yazılım güncellemesi yaparken sunucu yanıt vermiyor hatası var nasıl çözebilirim..

burakfbz

Üye
güncelleme sayfasını açmadan önce bir wifi ağına baglanın 15 saniye içinde güncelleme sayfasını açıp güncellemeleri kontrol et e basın. 3g üzerinden güncelleme olmuyor onuda sölim.

SilentOne

SilentOne

Üye

nasl v 50 oldu yha v 51 olması gerekmiyormuydu:aha:

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadaşlar bugün 5800 aldım.. v31 yazılımını *#0000# ile telefondan wi-fi ile güncellemek istiyorum..kontrol et dediğimde "sunucu yanıt vermiyor" hatası çıkıyor. forumu inceledim bununla ilgili çok açık bir çözüme rastlayamadım..Bir bilen varsa yardım ederse sevinirim..

büyük bir ihtimalle pazartesi cıkacak olan guncelleme sunucuya yuklenıyordur bu yuzden yanıt vermeyebılır...pazartesiye kadar sabret bence...

deepadem

Üye
5230 var bir türlü güncelleyemiyorum bilgisayardan güncelledim ama olmadı sorun tuşkilidini kilitleyip açınca ekran gidiyor :S ve galeriden resimlere girip yaptıgımda oluyor bu resimi açıyorum tuşkilidini kapatp açyorm ekran gidiyor bazen normalde de oluyor v11.0.079.317.01 kullanıyor şu an yardımcı olursanız sevinirim uygulamalardan güncelliyorum ama o cihazı güncellemiyor programları vs güncelliyor onun için sorun çözülmüyor

emrah_5353

emrah_5353

Üye
Arkadaşlar yazılım güncelleme adında bir uygulama var telefonun kendi uygulaması..ona girin...mobil interneti olanlar bağlansın sonra ayarlardan bağlantıyı wap servislerini seçsin sonra güncellemek kolay..mobil interneti olmayanlar wlan kablosuz ağlara bağlanıp denesin..ben 2 kere güncelledim..isteyen bana ulaşsın...

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...nti-hatasi-cozumu-resimli-anlatim-436970.html

bi teşekkür edersin artık

--------------- Ekleme ---------------

Dostum bende 5800 var.senin konunu gördüm.yazılım güncellemesi yaparken sunucu yanıt vermiyor hatası var nasıl çözebilirim..

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...nti-hatasi-cozumu-resimli-anlatim-436970.html

bi teşekkür edersin artık

--------------- Ekleme ---------------

konu sanırsam çözüldü bu verdiğim mesajda

mrtbrs

Üye
emrah 53_53 kardeşim dediğini yapıyorum işleniyor diyo ama sonra herangibisey olmuyo ne diyeceksin?

ua_ha

Üye
arkadaslar selam. bende e71 var sunucu yanit vermiyor diyor benimkide ne yapmaliyim. sunucu ayarlari dogrumu bilmiyorum nasil yapiliyor bilgilendirirseniz sevinirim simdiden cok tsk.

SilentOne

SilentOne

Üye
allah allh ilginç yha

Üst Alt