5800 Sorunlu Sürüm Hakkında _?

Sponsorlu Bağlantılar

dogan.gs

dogan.gs

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sorunlu Sürüm Hakkında _?
SelamınAleyküm arkadaşlar,
5800 almayı düşünüyorum fakat ilk çıkanlar hatalı,sağ üst kapak açık falan diye bişeyler duydum acaba alırken hangi tarihli üretim alıyım yada nelere bakıyım???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş ilk üretilen nokia 5800 larda sağ üst köşede hafif açıklık var kapak tam oturmamış saedece oraya bak..onun haricinde kulaklığı tak sesini kontrol et..başka bir sorun yok zaten..

reflexs

Üye
mavi yada kırmızı alma siyah al onlar sağlam

Erdemedre

Erdemedre

Üye
kardes o renklerle alakalı değil ilk parti ürünle hatalıydı eve ama onlar ocak 2009 üretimiydi fakat simdi ilk parti ürün bulmak bi hayli zor cünkü kalmadı.ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek ;) bende 5800(kırmızı) aldım daha 5 gün kadar oluyor..ben aldığımda v30 olarak geldi. kasada,ahizede yada herhangi bi yerinde hiçbir sorun yoktu..ama uzun uzun kontrol ettim..sende atlama böyle seyleri..

mbemurat

mbemurat

Üye
ben ilk mavi aldım sonra kırmızı aldım herhangi bi sorunları çıkmadı,fakat dün telcide bi tane gördüm tuş kilidini açtığında ekran tuhaflaşıyordu...

dogan.gs

dogan.gs

Üye
    Konu Sahibi
media marktden alacağım büyük ihtimal 500 - 550 arası.arızalı falan çıkarsa sorun yapmadan değiştiriyorlar,almadan önce sağ üst köşesinede bakarım.yorumlarınız için saolun arkadaşlar

pavilion

pavilion

Üye
bırak sağını solunu, açtır telefonu *#0000# yap sürümüne bak eğer v3.0.0.0 fian gibi 3lü bişeyse yeni sürümdür, yok v1.0 filansa eskidir hatalıdır alma. bende mavisi var alalı 1ay oldu güzel telefon, hemen wi fi bul güncellemeni de yap 10 numara oluyor ama mesaj yazmak işkence bu telefonda.

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Merhaba bende 17.02.2010 tarihi ile kırmızı olanından aldım. Formu inceleyince üst kapağında çok az da olsa açıklık olduğunu farkettim. Telefonda donma veya ses sorunu gibi bişey henüz olmadı. Fakat endişeliyim, *#0000# yaptığımda versiyon v31 olarak görünüyor. Lütfen yardımcı olurmusunuz. Telefonum hatalı seri olabilirmi? GENPA garantili. Yarın Hemen aldığım yere gidip sorun çıkarmayı düşünüyorum.

ultrali85

Üye
erkanoz07 bende aynı model aynı renk ttelefonu senden 1 hafta sonra aldım...ve aynı şekilde hiçbir donma ve ses problemi yok ama çok az ışığı geçirecek tarzda bir açıklık var...versiyonumda v31...acaba bu sorunlar sonradanmı ortaya çıkıyor..?

Progressivity

Progressivity

Üye
hayır arkadaşım kasa açıklıgı zaten üretim hatası ama telefonun kullanımına ve çalışmasına bir engel teşkil etmediği için o sürüm telefonlar piyasaya sürüldü ve satıldı o telefondaki kasa açıklıgı günden güne büyürse kötü yalnız ben 4aydır kullanıyorum açıklık hala aynı bir değişme yok büyüyeceğini sanmıyorum

ortioktay

ortioktay

Üye
şuan o açıklık hala devam ediyor ben 3 tane aldım bu telefondan son versiyon ama açıklık çokaz derecede olsa var ama çalışmasında hiç bir problem yok

v_i_r_u_s_e

Üye
arkadaşlar ben de yeni aldım bu telefonu ama sürümünü öğrenmek isteidğimde V31.0.101 yazıyor acaba herhangi bir sorun olur mu bu arada kırmızısından aldım onuda iliştireyim mesajımda :) yardımcı olursanız sevinirim ... kasada da herhangi bir açıklık göremedim tam olarak nerede

Progressivity

Progressivity

Üye
normalde telefonun sağ üst köşesinde oluyor ön kapak tam oturmuyor kasa açıklıgı dediğimiz olay, ayrıca yeni versiyona geçip geçmemek senin elinde v40 çıktı çünkü

Dimi3

Dimi3

Üye
Arkadaşlar konuyu yukarı çekiyorum çünkü ben de bu telefondan almayı düşünüyorum. Ancak nette gördüklerimden sonra biraz çekinir oldum açıkçası. Ben bu telefonu alırken neye dikkat etmem lazım, hangi sürüm en son ve en dayanıklı olanıdır, son sürümden aldığımda eski sürümlerdeki sorunlarla sık sık karşılaşır mıyım ? Şimdiden teşekkürler.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
:) Sayın Nokia Severler

Sorunlu Sürüm Tüm Avrupa Ülkelerinde Toplatıldı
Türkiye'de İse Versiyon Problemi Denip Düzelecektir Diye Yalan Attılar
Milletin Elinde Kaldı .

Üst Alt