5800 Sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sorunları
arkadaşlar bu 5800 bayağı sorunlu bi tlf galiba şöyle bi baktımda sorunlar hep 5800 la ilgili:naughty:

orhaan48

orhaan48

Üye
Hayır arkadaşım 5800 herzaman yenilikçi bir cihazdır sorun yaşayanlar cihazı kullanmasını bilmeyenler dir kesinlikle mükemmel ötesi bir cihaz bu

• Beğen
Tepkiler: durogesic_100 ve Symbianize
ibibiq

ibibiq

Üye
Hayır arkadaşım 5800 herzaman yenilikçi bir cihazdır sorun yaşayanlar cihazı kullanmasını bilmeyenler dir kesinlikle mükemmel ötesi bir cihaz bu

kullanmayı biliriz ve sorun çok

Lacrymosa

Üye

Katılıyorum. Kullanmasını bilmeyenlerde sorun çıkıyor nedense... Adam telefonu almış sadece ve sadece mesaj yazıyor. Başka hiçbir şey yapmıyor öğrenme çabası da yok. Sonra bir yerini bozuyor. Telefon arızalı oluyor. Ben ilk çıkan seriden almıştım ve telefonum halâ sapa sağlam. Kasası da açık. Ne oldu açık olunca? HİÇBİR ŞEY. Bırakın bu işleri. Telefon sağlam. 2 kere mermere, 2-3 kere de parke zemine düşürdüm. Hiçbir şey olmadı.

• Beğen
Tepkiler: aguneyer ve Symbianize

Perfect!

Üye
telefon gerçekten sağlam dayanıklık testleri var sıfır derece karda buzda tutyolar çalışıyo falan
hatta adam biranın içine atmış yine çalışıyo.
tabi bunları evde denemeyin: garantisi yok ama test yapan adamlarda sallıyo olamaz

• Beğen
Tepkiler: aguneyer
laveled

laveled

Üye
5800 başlı başına bi sorun bence. kullanmasını bilsende bilmesende

seko348

Üye
arkadaslar bı sorum olucak v30 fln ısletım sıstemı varken tekrar guncelle deyıp v30 tekrar kurabılıyoduk ama v50de olmuyo nedenı ne?

futbol123

futbol123

Üye
dayanıklı bir telefon ama çok arıza çıkarıyor diyorlar

seko348

Üye
al arkadasım burdan alabılırsın kapıdan odemede var sorunsuzdur...

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaşlar dayanıklı olmasına benimde bir sözüm yok.. yalnız benim ekranda donma sorunu oluştu. soğuk havalarda yapıor genelde.zannediyorum lcd ekranda sorun var.servise götüreceğim 2 gün içerisinde. onun dışında dayanıklılık, özellik, her yönden bencede harika bir telefon!

petrucci82

petrucci82

Üye
5800 iyidir şu an fiyatına göre en çok özellik barındıran tlf...samsung monte diye bir cihaz çıkarmış özellikleri ve fiyat açısından çok benziyor birbirine.gps,wi-fi ,3.2 mp kamera v.s.....alternetif olabilir diye sölüyorum aleti incelemedim sadece vitrinden okudum özlliklerini..ama 5800 bence gayet başarılı bi alet...

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
    Konu Sahibi
alırsam sonuna kadar zorlarım ben onu alo deyip mesaj yazmak sıkar beni dayanırmı bana bu tlf:hmmm

tatvan_013

Üye
ya ark benn bu telefonun bi şeyinii tek beyenmedimm odaa kamerasıı bilmiyorumkii gündüzz oluncaa çok güzell amaa gece çekim yapıncaa hepsii karıncalıı hiç güzel değill benn 6500 3.2 megapiksell odaa bakıyorumm onun kamerasınaa vee kendikimee dünyalar kadar fark warr benimkidee 3.2 megapiksel çin malıı değill orjinal
kameraa ayarlarını yazarsanızz yadaa dahaa güzell yapacamm bi programm warsaaa ltf yardımcıı olunn SAYGILARIMLAAA İYİ GÜNLERR ŞİMDİDEN TŞK

arpaçlı

Üye
arkadaşlar sizlerden bilgi isteyecektim güzel bir cevap verirseniz cok sevinirim. ben 5800 kullanıcısıyım ekranda değişik renklerde çizgi çizgiler vardı ben 5 gün önce garantiye gönderdim bu gün teleservice sitesindn telefonumun son durumuna baktım şöyle bir şey yazıyordu
Son Kullanıcı: SINAN PEKERGaranti Durumu: Garantili OnarımArıza açıklaması: EKRAN GORUNTUSU KARISIYOR-EKRAN: DIGERAksesuarlar: ON KAPAKYapılan işlemler: DOKUNMATIK EKRANDA KULLANIM KAYNAKLI ATLAMA-VARDIR. TALEP DURUMUNDA CRETLI DEGISIMI-YAPILABILIR.-Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Kalibrasyonlari yapilmistir-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...