5800 soru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrekafa

Üye
    Konu Sahibi
5800 soru...
TELEFONUMUN versiyonu v40 nasıl guncelleycem?

birde ben hackleme konularına baktım cogunda linklerk ırlmış tbildiğiniz doğru düzgün bi anlatım varmı hackelmeyle ılgılı?

maktama

maktama

Üye
TELEFONUMUN versiyonu v40 nasıl guncelleycem?

birde ben hackleme konularına baktım cogunda linklerk ırlmış tbildiğiniz doğru düzgün bi anlatım varmı hackelmeyle ılgılı?
inceleyin ve bence yükleyin, hem telefonu güncellemiş olursunuz hem de hackli fw yüklemiş olursunuz, 1 taşla 2 kuş...
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır

stoping

Üye
ben yeni aldım 5800 v51 yazıyo yani güncellemem şartmı ? güncellemesem sorun olurmu?

maktama

maktama

Üye
ben yeni aldım 5800 v51 yazıyo yani güncellemem şartmı ? güncellemesem sorun olurmu?
hayır şart değil. Zaten yukarıdaki blackstar v52 fw'i yüklediğinizde güncel fw yüklemiş oluyorsunuz. Direkt olarak linkte anlatıldığı gibi uygulayın. Anltımdaki Yükleme resimlerini göremiyorsanız imageshack'e üye olun. sonra foruma girin. İmageshack kullanıcı çekmek için dalavere yapmış, üye olmadan resimlere bakmamızı engellemiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt