5800 Son Update hakkında 14.12.2010

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

El Guapo

Üye
    Konu Sahibi
5800 Son Update hakkında 14.12.2010
Arkadaşlar dün telefonumun versiyonunu yeniledim.Dünden beri telefon sürekli 3G bağlantısı yapıyor ve farklı aralıklarla 1 ya da 2 kuruş bağlantı ücreti düşüyüor.

Virüs programıdır diye düşündüm ama o değilmiş neden olabilir böyle birşey bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

O6UZH4N

Üye
yükledigin bir programdan kaynaklanıyor

berkaybuyuk

Üye
evet aynısı bendede yapıyor ama ovi navigasyona girince 0,2 tl yiyor benim navisgasyon dü eski versiyon da çok rahat ücretsiz çevrimdışı modunda kullanıyordum v52 yaptıktan sora 0,2 tl düşmeye başladı

ozanazy

ozanazy

Üye
Gps ayarlarınızı ücretsiz ayarlara çevirmelisiniz. Çevirim içi olmasına yetki veriyo telefon format yediği zaman.

mkryvz

mkryvz

Üye
Menüden Yer>Konumlama>Konumlama yöntemleri>
Yardımlı,Bluetooth ve şebeke tabanlı kapatıp deneyin.
Sadece Tümleşik aktif olmalı.

ozanazy

ozanazy

Üye
O yazılanlar haricinde de 1-2 ayar lazım cevirim dışı falan seçiyosun yer belirleme kısmından.

mkryvz

mkryvz

Üye
O yazılanlar haricinde de 1-2 ayar lazım cevirim dışı falan seçiyosun yer belirleme kısmından.
Evet haklısın, o ayrıntıyı atlamamak gerek. Ama ben nokia'nın navigasyonunu kullanmıyorum. Sanırım o nedenle o detayı atladım.

El Guapo

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler herkese.

anilvasif

Üye
bugune kdr toplamda 5800 tel enaz 20 Tl yı karambolden yedı :)))
ınt paketı olmayınca delı gıbı para yıyordu eskıden sımdı megnın fw sını yukledım o dertten kurtuldum 1 aydır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt