5800 soğukdan donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srkn1721

Üye
    Konu Sahibi
5800 soğukdan donuyor
Selam arkadaşlar;
Telefonun ekranı soğukdan donuyor neden kaynaklanıyor dokunmatiğinde mi sorun var.

anılbaran

anılbaran

Üye
aksıne benımkı soguyu yiyince daha performanslı oluyo :) ya azcık ekranı ısıt ozman :)

rrtt1995

rrtt1995

Üye
Ya Arkadaş görende Isviçrede,Izlandada yaşıyoruz sancak. Telefona bir kere hohlayıver bitti gitti :D

srkn1721

Üye
    Konu Sahibi
Dışarı cıkdığım an ekran Kitleniyor ufak bi sorun olsa keşke üflemeyle.

mustafapekdemir

Üye
kardeşimde 5800 var. ekran soğuktan şekilden şekile giriyor. morumsu renklere bürünüyor. bu sorun neden kaynaklanıyor? telefon garanti kapsamında değil, ve servis falan uğraşmak istemiyoruz. elektronikle uğraşan bir yakınımız var, ona yaptırmayı planlıyoruz, sorun tam olarak nedir, nerdedir? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

asigsasi

asigsasi

Üye
sensor alakalı bir sorun olabilir benim hiç başıma gelmedi fakat arkadaşımın ekran çizgi çizgi oluyordu sensor değiştirilince sorun kayboldu

serhatkara

serhatkara

Üye
bende de aynı sorun oluşru sıcak hava üfleynce gelio kvkya wwerdim ekranı degişti düzeldi ama hesapta bana geldi

mustafapekdemir

Üye
benim ogrenmek istedgm sorunun tam olarak neyden kaynaklandigi.sensormu,ic ekranmi,ds ekranmi,kmileri tus kilidi blmem nesndn dyo.

asigsasi

asigsasi

Üye
büyük ihtimal sensor veya iç ekran dir

omerynd

omerynd

Üye
kardeş ekranda sıkıntı var benim telefonda da olmuş servise gönder yeniliyorlar telefonu hoş oluyor korkmadan ver garanti sıkıntı vermiyor

mustafapekdemir

Üye
benm tel cikti garantiden :(

srkn1721

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ekranda sıkıntı var benim telefonda da olmuş servise gönder yeniliyorlar telefonu hoş oluyor korkmadan ver garanti sıkıntı vermiyor
Reis şimdi benim telin iç camı patlamısdı bi kaza gecismisdim garanti ozaman baya para istemişdi bende bunu Doğubankda Aldığım yere yapmışdım sıkıntı olurmu garantide.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt