Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 smart installer
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ONER-1997
Üye
Konu Sahibi
5800 smart installer
arkadaşlar ben telefonuma kotukoylu arkadasımızın cfw sini kurdum çok memnunum ama smart installer yükleme çalıştığımda hata veriyor. Sorun cfw den mi kaynaklanıyor sizce ne yapmalıyım ?
Qt destekli bi oyun yüklüyorum (puppy talk) puppy talkın yüklemesi bitince yeni bi yükleme geliyo işte nokia smart installer yüklensin mi dio bn de evet e basıyom yükleniyo dio ilk bastaki yükleme bitiyo ikinciye gelince yüklemeye hazırlanılıyo dio sonra yüklenemedi dio
Qt destekli bi oyun yüklüyorum (puppy talk) puppy talkın yüklemesi bitince yeni bi yükleme geliyo işte nokia smart installer yüklensin mi dio bn de evet e basıyom yükleniyo dio ilk bastaki yükleme bitiyo ikinciye gelince yüklemeye hazırlanılıyo dio sonra yüklenemedi dio
yüklemeye calstgn uygulama nokiadan zaten senın fwnde mevcut olan bir bileşenı indirmeye çalışıyor ve hata bundan kaynaklaniyor.farklı qt ler dene tek yol bu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu dene önce.
anılbaran
Üye
bak sen bi cfw yapansor bende eski biyöntem var ama sen sormadan bişi demem yanlıs olur