5800 sis veya sisx yollama yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mucahid2004

Üye
    Konu Sahibi
5800 sis veya sisx yollama yardım
Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sis,sisx,jar gibi dosyaları başka telefonlara yollamak istiyorum bunun için bana önerereceğiniz xplorer hariç düzgün çalışan bir program önere bilirmisiniz telefonum hack siz

--------------- Ekleme ---------------

yokmu arkadaşlar bir formülü

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sis,sisx,jar gibi dosyaları başka telefonlara yollamak istiyorum bunun için bana önerereceğiniz xplorer hariç düzgün çalışan bir program önere bilirmisiniz telefonum hack siz

--------------- Ekleme ---------------

yokmu arkadaşlar bir formülü
okuduğum kadarıyla sis,sisx ve jar dosyaları telefonunuz hacksiz ise bluetooth ile yollanamıyor. Siz hackli bir telden yollasanız bile hacksiz bir tel bu yolladıklarınızı alamıyor.
Ben direkt hackli sistem kullandığım için deneyip görmedim, okuduklarımı söylüyorum, yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.

celibar

celibar

Üye
neden xplore hariç dedin açıklarsan iyi olur.6120c'den xplore ile arkadaşlara sis vb. korumalı dosyaları gönderebiliyorum.alternatif olarak fexplore programını dene.
karşı telefon hackli veya hacksiz olması farketmez dosya gönderirsin. sadece diğer telefon hacksiz ise program yüklenirken sertifika hatası verir.

mucahid2004

Üye
    Konu Sahibi
neden xplore hariç dedin açıklarsan iyi olur.6120c'den xplore ile arkadaşlara sis vb. korumalı dosyaları gönderebiliyorum.alternatif olarak fexplore programını dene.
karşı telefon hackli veya hacksiz olması farketmez dosya gönderirsin. sadece diğer telefon hacksiz ise program yüklenirken sertifika hatası verir.
xplorer yüklediğimde 1 veya 2 gün sonra siliniyor ve birdahada kurulmuyor başka bir çözüm arıyorum artık uğraşmaktan bıktım açıkçası fxplorer dee kullandım ama oda simgeleri çok küçük ve karışık anlayamadım

ersera

Üye
bunu dene ben kullanıyorum ve memnunum tr değil ama kullanımı kolay tavsiye ederim file mng. den girerek sis dosyaları ve diğerlerini de gönderebiliyorsun sertifika istemiyor :

mucahid2004

Üye
    Konu Sahibi
bunu dene ben kullanıyorum ve memnunum tr değil ama kullanımı kolay tavsiye ederim file mng. den girerek sis dosyaları ve diğerlerini de gönderebiliyorsun sertifika istemiyor :
Arkadaşım sana çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi bir program hiç aklıma gelmemişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt