Felix F.
Üye
5800 .sis Dosyaları Yüklemeye Çalışınca (Telefonla Uyumlu Değil) Yazısı Çıkıyor ?
--------------- Ekleme ---------------
Forumda Bulduğum Cevaplar :
ya telefonun hackli değil yada yeni sürüm telefonun v40 oldugu için yükleyemiyorsun çünkü henüz v40 için hack çıkarmadılar >> Ben Telefonu Nasıl Hacklerim ???
yüklemeyi nasıl yapıyorsun arkadaşın dediğide var yüklerken pc suite kullan tavsiye ederim sertifikasız programları yükleyemessin bide yüklediğin şeylerin 9.4 symbian ile uyumlu olması lazım >> Yüklediğim Şeylerin 9.4 Symbian'a Uygun Olduğunu Nasıl Anlicam ? Vede Sertifikalı Olduklarını nasıl Anliycam ?
Arkadaşlar Forumda Arattım Hep .sis Dosyalarını Vermiş Arkadaşlar 5800 İçin Ama Ben 1 Gün Önce Yani Dün 5800 Aldım Direkt Olarak s40 Güncelledim Güncellemeden Öncede Aynıydı.
.sis Temaları Felan Yüklerken Telefonla Uyumlu Değil Yinede Yüklensinmi Yazısı Çıkıyor.
Vede Bazı Temalarda Sertifika Gibi Bişeyler Diyor Yüklemiyor ?
Yardımlarınız İçin Teşekkürler.
.sis Temaları Felan Yüklerken Telefonla Uyumlu Değil Yinede Yüklensinmi Yazısı Çıkıyor.
Vede Bazı Temalarda Sertifika Gibi Bişeyler Diyor Yüklemiyor ?
Yardımlarınız İçin Teşekkürler.
--------------- Ekleme ---------------
Forumda Bulduğum Cevaplar :
ya telefonun hackli değil yada yeni sürüm telefonun v40 oldugu için yükleyemiyorsun çünkü henüz v40 için hack çıkarmadılar >> Ben Telefonu Nasıl Hacklerim ???
yüklemeyi nasıl yapıyorsun arkadaşın dediğide var yüklerken pc suite kullan tavsiye ederim sertifikasız programları yükleyemessin bide yüklediğin şeylerin 9.4 symbian ile uyumlu olması lazım >> Yüklediğim Şeylerin 9.4 Symbian'a Uygun Olduğunu Nasıl Anlicam ? Vede Sertifikalı Olduklarını nasıl Anliycam ?