Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Silinen Mesajı Geri Getirme Acil !
Sponsorlu Bağlantılar
bur4k4li
Üye
Konu Sahibi
5800 Silinen Mesajı Geri Getirme Acil !
Taslaklar Klasöründe Yazdıgım Mesajı Actım Mesaj Silindi Dedi Kendi Kendine Lütfen Yardım Nasıl Geri Getirebilrim .s
telefonunu nokia ovi suite ile bilgisayarına bağla.
ovi suite üzerinde mesajlar bölümünden silinenleri geri getirebilirsin.
maniak_yazici
Üye
mrb lütfen bana yardım edin nişlanlım la ayrılma seviyesine geldim mesajlar yüzünden onlarda silidi geri getirme gibi bi sansımız varmı telefonum 5800 mail adresim
iyi haberlerinizi bekliyorum
nomoko
Üye
yok
Symbianist
Üye
silinen mesajı geri getirmek zor biraz ama madem senin durum ciddi nişanlınla ayrılma aşamasına geldiniz daha önce sana gelen bir mesajı yeniden gelmiş gibi göstermeye yarayan uyuglamalar var
mert_8501
Üye
mrb lütfen bana yardım edin nişlanlım la ayrıldım,ve mahkemelik olduk; lütfen silinen mesajları nasıl getiriyorum yardım edin,yukardaki işlem işe yaramadı,tlfum nokia 5800; ACİL YARDIM....
mrb lütfen bana yardım edin nişlanlım la ayrıldım,ve mahkemelik olduk; lütfen silinen mesajları nasıl getiriyorum yardım edin,yukardaki işlem işe yaramadı,tlfum nokia 5800; ACİL YARDIM....