5800 Silinen Mesajı Geri Getirme Acil !

Sponsorlu Bağlantılar

bur4k4li

Üye
    Konu Sahibi
5800 Silinen Mesajı Geri Getirme Acil !
Taslaklar Klasöründe Yazdıgım Mesajı Actım Mesaj Silindi Dedi Kendi Kendine Lütfen Yardım Nasıl Geri Getirebilrim .s:vur

caglarkedisi

caglarkedisi

Üye
Taslaklar Klasöründe Yazdıgım Mesajı Actım Mesaj Silindi Dedi Kendi Kendine Lütfen Yardım Nasıl Geri Getirebilrim .s:vur
telefonunu nokia ovi suite ile bilgisayarına bağla.
ovi suite üzerinde mesajlar bölümünden silinenleri geri getirebilirsin.

maniak_yazici

Üye
mrb lütfen bana yardım edin nişlanlım la ayrılma seviyesine geldim mesajlar yüzünden onlarda silidi geri getirme gibi bi sansımız varmı telefonum 5800 mail adresim

iyi haberlerinizi bekliyorum

nomoko

Üye
yok

Symbianist

Symbianist

Üye
silinen mesajı geri getirmek zor biraz ama madem senin durum ciddi nişanlınla ayrılma aşamasına geldiniz daha önce sana gelen bir mesajı yeniden gelmiş gibi göstermeye yarayan uyuglamalar var

mert_8501

Üye
mrb lütfen bana yardım edin nişlanlım la ayrıldım,ve mahkemelik olduk; lütfen silinen mesajları nasıl getiriyorum yardım edin,yukardaki işlem işe yaramadı,tlfum nokia 5800; ACİL YARDIM....

Tuba

Tuba

Üye
mrb lütfen bana yardım edin nişlanlım la ayrıldım,ve mahkemelik olduk; lütfen silinen mesajları nasıl getiriyorum yardım edin,yukardaki işlem işe yaramadı,tlfum nokia 5800; ACİL YARDIM....

madem mahkemelik oldunuz avukat ve savcılık ile gsm operatorunden mesajlara ulaşabilirsiniz...

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
showdelmsg adında bir python uygulaması var

Üst Alt