travolta61 Üye olmuyor arkadaşlar tam bir tarif yazarmısınız ses komutları ayarlarında bişey yapmak lazımmı
dadasaktas Üye yaptım oldu diğer kısayollarda var mesela kamera dedimi kamerayı açı nedersen yapıyo bi ayaklarımı yıkamıyor çok süper deneyin
yaptım oldu diğer kısayollarda var mesela kamera dedimi kamerayı açı nedersen yapıyo bi ayaklarımı yıkamıyor çok süper deneyin
BloodRunner Üye Bir kişiye mesaj yazmak isteyince kişinin ismini ve mesaj deyin o kişi ye mesaj gönderme bölümü açılıyor (Örn. Görkem mesaj)
Bir kişiye mesaj yazmak isteyince kişinin ismini ve mesaj deyin o kişi ye mesaj gönderme bölümü açılıyor (Örn. Görkem mesaj)
pavilion Üye Her ne kadar önce "Burhan Cep" dediyse de daha sonraki sormamda algıladı bunu bilmiyodum güzel oldu
gemlikua96 Üye mahmut272024' Alıntı: Nokia 5800 kullanıyorum alakası bile yok, sordum eşleşme bulunamadı diyor... Genişletmek için tıkla ... arkadaşımm telfona yakın bir mesafede dur ne net bir şekilde söle bu şey sonuçta bir makine insan gibi kolay anlayamıyor --------------- Ekleme --------------- travolta61' Alıntı: olmuyor arkadaşlar tam bir tarif yazarmısınız ses komutları ayarlarında bişey yapmak lazımmı Genişletmek için tıkla ... yeşil tuşa bastığın zaman otomatik olarak kendisi ayar yapması lazım eğer olmuyorsa menü/ayarlar/telefon/seskomutları/şeçenekler/ayarlar/ sentezleyiciyi aç tanıma hassasiyetinin yükselt komut doğrulaması otomatik kabul et
mahmut272024' Alıntı: Nokia 5800 kullanıyorum alakası bile yok, sordum eşleşme bulunamadı diyor... Genişletmek için tıkla ... arkadaşımm telfona yakın bir mesafede dur ne net bir şekilde söle bu şey sonuçta bir makine insan gibi kolay anlayamıyor --------------- Ekleme --------------- travolta61' Alıntı: olmuyor arkadaşlar tam bir tarif yazarmısınız ses komutları ayarlarında bişey yapmak lazımmı Genişletmek için tıkla ... yeşil tuşa bastığın zaman otomatik olarak kendisi ayar yapması lazım eğer olmuyorsa menü/ayarlar/telefon/seskomutları/şeçenekler/ayarlar/ sentezleyiciyi aç tanıma hassasiyetinin yükselt komut doğrulaması otomatik kabul et
Blick Üye büyütmeyin o kadar, 5320de bile var. Hatta telefonunuz hangi dildeyse ona göre çalışıyor sistem :Pp