5800 ses yükseltme ve alçaltma tuşu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zatenosman

Üye
    Konu Sahibi
5800 ses yükseltme ve alçaltma tuşu hakkında
arkadaşlar ben Metalurjist19
arkadaşımızın bu linkteki http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-v52-modhackn8-ikonsamsung-widget-463521.html
fw sini telefonuma yükledim widgetli olan şimdi telefonun sağ tarafında üst tarafta bulunun + ve - tuşları müzik dinlerken sesi kısıp açmıyo sistem seslerini azaltıp yükseltiyo sadece bu sorunla karşılasan bi arkadas vardır belki .
hard format atıldı telefona sorunda bi gelişme yok.

yardımlarınızı bekliyorum .
zatenosman herkeze teşekkür eder.

Febris

Febris

Üye
baska bir fw denee undertakers in symbian turbo fw sini tavsiye ederim.SoRunsuzDur :)

zatenosman

Üye
    Konu Sahibi
baska bir fw denee undertakers in symbian turbo fw sini tavsiye ederim.SoRunsuzDur :)

tavsiyen için sağol ama bu fw süper ve bu sorun kendilinden düzeldi :D ama bi sorun daha var unsigned yazılım yüklenmiyo bunu sağlayan prog. adı neydi hackliyince yükleniyo ya bide sis,sisx,jar dosyalarını dosya yöneticinden nasıl yollarm :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
tavsiyen için sağol ama bu fw süper ve bu sorun kendilinden düzeldi :D ama bi sorun daha var unsigned yazılım yüklenmiyo bunu sağlayan prog. adı neydi hackliyince yükleniyo ya bide sis,sisx,jar dosyalarını dosya yöneticinden nasıl yollarm :D
bu program rompatcher.jar,sisx falan yollamak için xplore yükle.xplorenin bu özelligi var.

zatenosman

Üye
    Konu Sahibi
bu program rompatcher.jar,sisx falan yollamak için xplore yükle.xplorenin bu özelligi var.

X-PLORE var ama onu kullanmak istemiyorum kendi dosya yöneticisinde bu özellik olsa daha iyi olurdu :) rompatcher dı evet ama oda unsigned :D:D ben unsgined yazılım yüklemek istiyorum ama bunu yapan programda unsigned :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt