5800 ses problemi :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delirogue

Üye
    Konu Sahibi
5800 ses problemi :D
telefonu alalı 4-5 ay oldu sesi süperdi ama bir anda ses mes yok oldu çok garip sanki sesi azaldı buna nasıl bir programla düzelte bilirim yardımcı olursanız memnun olurum :D

• Beğen
Tepkiler: yigidim

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
varmi oyle bi program :S

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Ben de sanmıyorum öle bi program olduğunu :S:

OğuzcanAbi

Üye
speakerın önü toz kaplamıştır aldığın yere götür ama sakın unutma patlamış falan die kandırılma tek fırça darbesiyle halledilir yada garantiye gönder onlar en iyi şekilde yaparlar

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
onun için garantiye verme yazık edersin.5+1 programıyla düzelir:ehe

Nisaan14

Üye
bass deliği olan bi yere koy .. :D son ses baslı bi müzk aç bırak temizlensin :D :D:D

berkmek

berkmek

Üye
fabrika ayarlarını geri yükle düzelir bende de olmuştuuu :D

empa35

empa35

Üye
geçmiş olsun :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
aynen fabrika ayarlarını dene olmazsa format at tel hafızasına

SilentOne

SilentOne

Üye
hoparlor olan yeri tozdan tıkanmısıtır hava flen tut

OğuzcanAbi

Üye
hava tut :d:

punqermojo

Üye
Telefonun fabrika ayarlarıyla alakası yoktur.
büyük olasılıkla hoparlör patlamıştır yeni hoparlör taktıramk gerek yni sorun teknik problem

SilentOne

SilentOne

Üye
yok bee ozmn cızırtılı gelir ses

Why Always Me

Why Always Me

Üye
en iyisi garantiye vermen olur dicem ama onun içinde cihaz elden ele geççek

erenalp1234

Üye
müziği ortama aktarırken sesi iyi ama kulaklık taktığımda ses oranı artıyor buna yardımcı olabılecek varmi

kartal158

kartal158

Üye
bnce nisan 14 ün dediğini yap aç son ses bas müzik bak nasıl temizleniyor bn dede oldu dinlemediğim tarz bağıran metal tarz bir müzik ses az gelirken açtığım anda bir bağırdı ki kulaklarım ağrıdı o gün

(_Serseri_)

(_Serseri_)

Üye
bencede yoq oyle bı program

JayJayyy

Üye
elektrikli süpürgeyle çek tertemiz olur.yalnız dikkat et içine kaçmasın yoksa mahvolur tlf.

berkiskar

Üye
ya arkadaşlar benimde bir problemim var telefonu bluetooth la bilgisayara bağlıyorum sonra bağlı kalınca bi süre telde kulaklık simgesi çıkıyo müzik açıyorum ses yok ne pcden ne telden bağlantıyı kesiyorum ahizeden ses geliyor kolonlar devre dışı oluyor kulağıma teli koyup dinleyebiliyorum ne yapmam gerek acaba?? bazı sorunlarım daha var garantiye versem mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt