5800 servise yolladım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
5800 servise yolladım
evet arkadaşlar 1 ay önce kadar 5800 aldım sürümüne bakın felan palavra benimkinin sürümü v40 dı aldığımda ama ne yazıkkı sağ üst kasa açıklığı ışık sızması bendede çıktı sadece ışık sızması vardı ama genede mide bulandırıcı benim için bugün itibariyle sirkeci nokıa shopa verdim 15 20 güne gelir dediler bakalım ne olacak hayırlısı olur inş yaparlarda kurtuluruz adama sorduğumda bu sorunla ilgili gelen oldumu diye daha bir kişi bile bize gelmedi diyo bence sallıyo çünki ortalık bu kasa açıklığı ilie çalkalanıyo yada doğrudur günahına girmeyelim a.e.o sizce ne olur yorumlarınızı paylaşın arkadaşlar

kol@j

kol@j

Üye
30 gün içerisinde talebinin karşılanması lazım

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
30 günde çok hadi 20 neyse

--------------- Ekleme ---------------

yapılsında 30 da olur

pcwolf

pcwolf

Üye
Ayıplı mal deyip gönderdiğimde yaptılar telefonu gönderdiler 4 günde. Giresundan trabzona gitti geldi, genpa.
Telefonu aldıktan 20 gün sonra göndermiştim.

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
valla ayıplı mal demedim ama yaparlar heralde kardeş inş

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
yapmazlarsa yıkarım nokıa shop u ayıptır ya resmen dalga geçiyorlar insanlarla

padisah_58

padisah_58

Üye
inş. yaparlar. ama ben nokıanın servisinden hiç memnun kalmadım aynı arızadan 3 defa servise verdim 1 kere değişim istedim olmadı. 15 gün önce kendi ellerimle verdim değişim istedim sonuç bekliyorum. olmazsa mahkemeye verceğim yapacak bişy yok..

SilentOne

SilentOne

Üye
iyi yaparsın ole bişi olursa

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş bunlara varya ne desen haklısın hiç uğraşma tüketici mahkemesine ver aynı hatadan 3 kere farklı hatadan 4 kere servise gidese hakkın var başıma geldi ondan biliyorum

notorı17

Üye
kpp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...