5800 sertifika yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hak0

Üye
    Konu Sahibi
5800 sertifika yardım
iyi günler arkadaşlar hayırlı bayramlar daha bugün yeni aldım telefonumu 5800 ama bu konularda program felan araştırırken sertifika muhabbetini duydumda pek anlamadım nedir nasıldır ne işe yarar msn felan yükleyemicekmiyim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar daha önce star wifi kullandım...:ağlarım:

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşım sertifika güvenlik amacıyla yapılmış bişey. çoğu program sertifika ister. istemeyen programlarda yok değil elbette ama az. sertifika almanda herhangi bi sorun olmaz. sitede nasıl alabileceğin nerden alabileceğin mevcut. opda sitesinden almanı tavsiye ederim orayı kullanıyorum bende. telefonun hayırlı olsun. hayırlı bayramlar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
*#0000# yapsana bi oradan yazılım versiyonunu söyle bize ona göre yardımcı olalım. eğer yazılımın güncelse sertifika alsan bile işe yaramaz

hak0

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım Sürümü
V 50.0.005

--------------- Ekleme ---------------

benim istedğim bi msn programı skyfirede yükledim ancak wifi ile denemedim giricem yakında bide navvigasyonda hiç bi bilgim yok nasıl çalışır sağ dön sola dön diyormu ücretsiz galiba bildiğim kadarıyla...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hackli fw yuklemen gerekir kardeşim s60 v5 uygulamaları bölümünde sistem modifikasyon bölümünden bitane beğen yükle

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
sertifika işini gereksiz buluyorum açıkcası

hak0

Üye
    Konu Sahibi
birtane beğen diyonda güzel diyonda garanti dışına felan cıkmazmı direk msn felan programı atarak yapamıyormuyum ben öle pek bi bilgim yok ama bilgisayar felan bilgim baya iyi güncelleme felan bana görede bu dosyaları neyin nere atcanı adam akıllı bi adam anlatmamışki videolu bir şekilde

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ya aslında adamakıllı anlatmışlar ilk başta zor geliyo herkese banada öyle geldi..sonradan çocuk oyuncağı oluyo. garanti kapsamından çıkar ama garantiye gönderirken orjinal fw yuklersen anlamazlar

maktama

maktama

Üye
Adam akıllı 1 den fazla anlatılmış. Hem sertifika alma olayı hem de custom fw yükleme olayı.. Videolu değil birçoğu ama screenshotlu. Ben neredeyse hepsini okudum da ondan biliyorum. Forumda biraz araştırırsanız istediğinizden daha fazla bilgi bulacaksınız. Yapmanız gereken biraz(daha) okumak.

simaros

simaros

Üye
Kareş vgoo dan alırsın sertifikayı ben yarım saatte aldım süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt