5800 sertifika diğerlerinden farklı bir yol

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
5800 sertifika diğerlerinden farklı bir yol
siteyi araştırdım fakat sertifika yapmak için hep yabancı sitelerden birşey indirmek gerekiyor ne kadar uğraştıysam yapamadım 1 hafta oldu bu konuda bana tam anlamıyla yardım edebilecek arkadaşlar varmı veya kolay bi yöntem yokmu?

omerynd

omerynd

Üye
ben opda ya imei mi verdim 4 saate çıktı sertifikam. Iki saat arayla ik telefona sertifika aldım. 3 gün önce oldu hem de. Siteden opda ya bir bak istersen

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
baktımda hatta çıkan sertifikam da bilgisayarımda mevcut bunu nasıl telefona yükleyecem anlamadım bi tgürlü

--------------- Ekleme ---------------

bilgisayarımda cer sertifikam yani singtools mevcut başka neler yapmam gerekiyor.

omerynd

omerynd

Üye
o sign tools u çalıştır. Sertifika dosyasını isteyen butona tıkla yerini belirt. Bir de sitede dosyası veriyorlar onu ekle. En son olarak da sertifikalandirmak istediğin dosyayı ekle. Sign e tıkla. Sertifikalandiraçagin dosyanın yanına yenisini ekleyecek. Genelde ismine signed ekler. Onu yükle

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
cant open file diyor singtoolsu açmak isterken

punqermojo

Üye
telefonu hackle

omerynd

omerynd

Üye
sertifikayı opdadan mi aldın ? Sertifikayı indirdiğin yerin hemen altında signtools.exe var hatta telefondan sertifika yapmak için program bile var orada. Onları indir tekrar dene. Forumda opda diye ara çok isine yarar

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
en iyisi telefonu hackle sertifika falan uğraşma.

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hackleme linki verirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt