5800 Şarj 1 Gün Bile Gitmiyo :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
5800 Şarj 1 Gün Bile Gitmiyo :S
Arkadaşlar 5800 aldm yeni ama bi sorunum var... arkadaşım 3-4-5 gün filan gidiyo dedi benimki 1 gün bile gitmiyo ortalama 2 günde 3 kez şarj ediyorum bu durum beni çok rahatsız ediyor yardımcı olurmusunuz?

Bu arada telefonu ilk şarj ettiğimde 2 saat durdu...

laveled

Üye
benimde 1 gün gidiyor servise yolladım yeni batarya vermişler.yine değişmedi yine yolladım servise bu sefer bataryayı değiştirmemişler telefonu şarjı tam dolmadan kullanmayın demişler. bende zaten öle yapıodum.

Revengeful

Emekli Yönetici
çokmu oyun oynuyor veya müzik dinliyorsunuz

muaythai

Üye

Bu arada telefonu ilk şarj ettiğimde 2 saat durdu...
ben ilk şarj ettiğimde çok uzun gitti. arkadaşlar az gidiyor filan dediler ilk şarj ettiğimde okadar uzun görünce ne saçmalıyorlar filan dedim. şimdi normal gidiyor bence. dikkatte etmiyorum rasgele sarja takkıyorum tam boş olmadan yada 15 dk sonra tekrar çekiyorum. sürekli mesaj yazıyorum iyi gidiyor bence. hiç şarjı bittiği için kapandığını hatırlamıyorum

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
yok valla hiç oynamıyorum sadece mesaj filan işte..

ışık seviyesini düşür... çift moddan gsm moduna getir şebeke ayarlarından... bu kadar... şarzın birazdaha fazla gider 1 de 1.5 gün gider :P

werarce

Üye
oyun oynayınca günü doldurmuyor ama fazla kurcalamayınca 3 gün gidiyor fazla oyun müzik web dolaşmazsan bişey olmuyo

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
zaten gsm de şu an ilkte ayarladım onu ama bilmem ki şimdi de res. atmaya başladı aldığımdan beri 2. oluyo bu :P
servise göndercem...

Kimse değinmemiş bari bende şunu söyliyim.
N95 de yoğun kullanıma rağmen 3 gün rahat şarjım gidiyordu. havalar ısınınca 1 güne düştü.
Isının Lityum piller üzerindeki olumsuz etkileri bilinen bir gerçek.
belki senin sorunun bu değildir ama yine de bir değineyim dedim.
İstersen bir süre telefonu serin yerde tutmaya çalış.
çikolata gibi oldu. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
peki sağol kardeşim denerim .D

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım edin bi çözüm yolu bulan yokmu bu işe gece şarjdan çıkarıyorum sabah okula gidiyorum gelince bitmiş oluyor :S

chaos_01

Üye
S.a arkadaşlar benimde 5800 var benimde 1 gün gidiyordu batery extender diye bir program var onu yükledim sorun çözüldü şimdi 2 3 gün rahat gidiyor şarjı sizede tavsiye ederim

canthony

Üye
telefonu sarja batarya tamamen bitmeden takma, taktıgında da en az 8 saat dursun hiç oyun oynamazsan sadece müzik dinlesen bile en az 5 gün gider.

bnde yeni aldımda öleydi ama zmn geçnce 2 gün fln oldu

kardes sn 5800xpm almıstın memnunmusun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...