5800 Sakın almayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sakın almayın
2yıl olmadı daha telefonumu alalı.3 sefer kendi kendine kapanmasından dolayı telefonu garantiye yolladım.son seferde telefon elime geldi ki hiç açılmıyor.nokia destek hattını aradım sinirli sinirli esip gürledim.bu telefonu tamir eden öküz telefonu kontrol etmeden mi yolladı dedim.neyse ki telefon hiç açılmıyor köyde oturduğum için ilçeden bugun telefonu tekrar kvk'ya yolladım.şimdi bu 4.sefer oalcak.zannedersem bu sefer telefonumun parasını iade etmeleri ya da yenisini vermeleri gerekiyor.bu tamir süreceinde benim ne yapmam gerektiğini söylecek arkdaşlara şimdiden teşekkürler.
ve karar verdim artık kimseye ne nokia telefonu al diye tercihde bulunucam ne de kendim alıcam.

Kesinklikle katılıyorum ben de aynı şeylerden dolayı mağdur edildim 3. sefer kağını vermedikleri için yasal bir işlem başlatamıyorum bekliyorum bu seferde hallolmazsa 5800'ı balta ile parçalayıp teknik servisteki odunlara vereceğim telefon öyle değil böyle parçalanır diyeceğim.

halilts

Üye
bende hiç mennun değildim nokia lardan

Teknoloji ürünlerinde büyük satış oranına ulaşan ürünlerde hata oranı da yükseliyor. Bende de 5800 var hemde ilk üretim ama hiçbir sorunu yok Kasasının sağ üstünde 1mm'lik açıklık dışında. 2009 Aralıkta almıştım yeni de değil... 1 ürün hatalı çıktı diye markayı yakmaya gerek yok. Ürettiği ürünlerin teknolojinin gerisinde kalmasından dolayı yargılayabiliriz Nokia'yı fakat ürünlerinde çıkan sorunlarla yargılamak bir yere kadar gelebilir. Aynı durum Apple'ın da başına geldi iPhone4'ün sol elde kullanıldığı esnada çekmeme sorunu

Artık şu telefonu almayın bu telefonu almayın diye konu açmaktan vazgeçin. Zaten 5800 için böyle bir konu mevcuttu. Yorumunu o konuya yapıp orayı güncelleyebilirdin.

5800 kullanan cok arkadasım var ve bende kullanıyorum hiç birinde böyle bir sorun yok.bir iki telefonda olması normaldr bunun için markayı karalayamazsın.nokia bence cok kaliteli.sende üçüncüyü verdikten sora mahkemeye ver değişim yapmadılarsa.

anisti

Üye
evet arkadaşlat elektronik birazda şans işi yani

pasha14

Üye
Bende 5800 kullanıcısıyım. Yaklasık bir yıl oldu kullanıyorum daha hiç bir problemi olmadı. Sizin şansınız yardım etmiyorsa nokia'nın suçu ne ?

hoss

Üye
5800 ve n97 nokia tarihinin en rezalet iki telefonu
bizim türk milleti telefondan anlamadıgı için gidip nokia alıyo
nokia nın fosilleşmiş agır yavaş symbianını almak yerine androidli cihazlar alın

nonamex

Üye
"Teknoloji işi şans işidir, cihazın iyi çıkar kötü çıkar, kötü çıkarsa idare et cihazı kötüleme "

Bu nasıl bir anlayıştır yahu, heryerde görüyorum. Cihaz sorunluysa insanlar istediği gibi sesini çıkartıp hakkını aramalı. Gerekirse de kıyameti kopartmalı. Sanki telefonları bedava veriyorlar.

bytasa

Üye
1.5 yıldır kullanıyorum- tüm güncellememleri de kendim yükledim. navigasyon dan da memnun um. bomba gibi cihaz. hiç bir sorunu yok. elektronik cihazlarda cihaz arızaların 100/ de ellisi kullanıcı kaynaklıdır bence.

cncnkcr

Üye
devir artık android devri olmaya başladı bence.. ben 6300 kullanıyorum ve üni bitesiye kadar da yeni telefon almıcam ancak alırsam da android işlemcili bir telefon alırım diye düşünüyorum

pasha14

Üye
Bu telefondan herkez memnunken sizin memnun olmamanız bence başka bir sorunun göstergesi.

hoss

Üye
Bu telefondan herkez memnunken sizin memnun olmamanız bence başka bir sorunun göstergesi.

kendi adınıza konuşun bence herkes memnun derseniz insanları yanıltırsınız
ben alıpta şikayetçi olan bir çok insan biliyorum
yorum yaparken biraz araştırıp sonra yapmanız daha iyi olacaktır sizin acınızdan

MetQ7

Üye
Cep telefonu birazda şans işi.100 kişide bir problem çıkmaz sende çıkar birtek.
Bir de ilk part telefonları almayın.Çünkü yazılımsal olarak vs. problemler çıkıyor.
İkinci partta bu hataları düzelterek telefonları piyasaya sunuyolar.

kuvars10

Üye
Bende 1 yılı geçik süredir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.

Şöyle demek istiyorum onu almayın bunu almayın demek yanlıştır.Hangi markada olursa olsun arıza çıkma olasılığı herzaman vardır.Sonuçta elektronik ürün.Hangi markanın olursa olsun teknik servisine bir düştünüz mü yanmışınız demektir.Nokia'nın servisi kötüde Samsung'un vs... çok mu iyi!

Sen elindeki yasal hakkını kullan 3 defa gönderdin ama hala aynı sorun mu?Para iadesi istersin olur biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...