5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

nostoney

Üye
kardeş artık ben hangi CFW yi yüklersem yüklimm 63.6 olarak görüyo hafızasını ya çıldırcam :S:S sebebi nedir acaba . hard format attım normal telfon ayarlarına döndürdüm. her yoolu denedim hep aynı hafıza :SS

sadep12

sadep12

Üye
Acil yardıma ihtiyacım var.Bu fw yi yükledikten sonra.Yeni fark ettim.Hattımdan belirli miktar kontor gitmeye başladı.
Turkcell 10.000 sms yaptım ve suan ondan gidiyor.Belirli aralıklarla 1 sms 1 sms şeklinde gidiyor.
Mesajlara baktığımda herhangi birşey gönderilmiyor veya iletilmiyor.
GPRS bağlantısı deaktif.
Bunun sebebi nedir arkadaşlar.Durmadan 1 sms gidiyor.Ama nereye veya kime gittiği gözükmüyor.
Lütfen çözüm bulun.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardıma ihtiyacım var.Bu fw yi yükledikten sonra.Yeni fark ettim.Hattımdan belirli miktar kontor gitmeye başladı.
Turkcell 10.000 sms yaptım ve suan ondan gidiyor.Belirli aralıklarla 1 sms 1 sms şeklinde gidiyor.
Mesajlara baktığımda herhangi birşey gönderilmiyor veya iletilmiyor.
GPRS bağlantısı deaktif.
Bunun sebebi nedir arkadaşlar.Durmadan 1 sms gidiyor.Ama nereye veya kime gittiği gözükmüyor.
Lütfen çözüm bulun.
Fark etmene gerek yok çünkü böyle bir şey yok.

Önceden yani Orjinal FW de her format sonrası 1 Sms giderdi oda My Nokia idi fakat bu sürümde deaktif edildiği için söz konusu dahi değil:oke:

Sorunu kendinde yani hattın yada aboneliğin olduğu bir kampaya ile ara.

sadep12

sadep12

Üye
Nasıl çözebilirim veya nasıl öğrenebilirim nereye abone oldğumu?

Denibo

Üye
başlangıç resmi dışında iyi olmuş

bursacity

bursacity

Üye
hocam senden flash 4 gömülü v51 içinde fw bekliyorum:D:D

SessizCrew

SessizCrew

Üye
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

DELİRDİM yahu bu hatayı verip duruyor. ne yapmalıyım ? driverları guncelledim yukledım herşey tamam fakat nedir bu

--------------- Ekleme ---------------

yokmu arkadaşlar bunun çözümü yahuuuu

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ArkadaşLar bi bakarmısınız ? ben bi türLü Navifirmden istediğim v51.0.006 fw dosyaLarını indiremedim .s
2 kere Euro 3 Black (0573761) denedim 2 sindede hata aLdım indiremedim bi türLü .s
Şimdide Euro 2 Black (0573740) deniyorum bakayım oLacakmı ? yada bana yardımcı olacak biri varmı ?
Update ediLmiş haLi faLan varmı ? yardım Lazım Lütfen .s

--------------- Ekleme ---------------

Please cloes al applications and reboot pc hatası alıyorum virtual pkey de !!
Çözümü nedir ? kafayı yicem ? .s

serhat_silvan

Üye
v51 uyumlu yapmayı düşünüyormusun ?

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Bence düşünsen iyi olur

mozz-depro

mozz-depro

Üye
OGM_Jaf_pKey_emulator v5 dosyasında ''go'' ya bastıqımda ''Can not find JAF.EXE'' die bşi çıkıor lütfen yardmcı olun

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

prince14

prince14

Üye
ya usta ben nasıl kurulacagını anlamadım tam olarak biraz daha acıklayıcı anlatırmısın bu indirdiklerimizi nereye atcaz bi ton şey indirdik ama neyi neyin icine atcaz anlamadım

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
kesinlikle 1 numara teli alalı 2.gün oldu 1 hafta içinde bunu yükleyeceğim

mcs003

Üye
arkadaslar tel kafayi yedi tekrardan flash attim ama ekran gelmiyo tek nasil kurtarcam ?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
OGM_Jaf_pKey_emulator v5 dosyasında ''go'' ya bastıqımda ''Can not find JAF.EXE'' die bşi çıkıor lütfen yardmcı olun

Jaf programını kurmadın heralde .d ilk önce jaf programını kur sonra pkey emulator ' u çalıştır .

ya usta ben nasıl kurulacagını anlamadım tam olarak biraz daha acıklayıcı anlatırmısın bu indirdiklerimizi nereye atcaz bi ton şey indirdik ama neyi neyin icine atcaz anlamadım

İstersen bide benim anlatımıma bi göz at ? belki yardımcı olmuş olurum ? Benim resimli anlatımı kullanarak devam edebilirsin . Tek yapacağın benim verdiğim c6 fw lerinin yerine arkadaşın yapmış olduğu fw ' leri kullanmak :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
>> :coold: C6 Mod Fw'nin yayımlanmasına az bir süre kalmıştır. . . :cool <<

MetHew

MetHew

Üye
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim

hakan2131

Üye
selamün aleyküm arkadaş senden bir şey istiyebilirmiyim. acaba bana bu fw deki ew ekranlarını yollıyabilirmisin ben tele ekstradan yükliyeyim. teşekkürler.

Üst Alt