5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

HIDEOUT

Üye
OGM programını açıyorum step 2'de GO(launch...) tıklayınca
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\
Enable SafeDllSearchMode ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version
böyle bi yazı karşıma geliyor. Yönetici olarak + windows XP service pack2 ve 3 modunda açınca da aynı yazı çıkıyor. Şuan windows 7 Ultimate kullanıyorum ne yapmalıyım acaba yardımcı olursanız sevinirim

ea1903ea

Üye
Merhaba, benim telefonda sadece rompatcher ekli yazılım yüklü, hafıza kartında müzik taraması sadece e/:music kısmında yapılsın istiyorum nasıl yapabilirim acaba ?

güzel kardeşim bendede aynı problem vardı çözdük @niwar sayesınde windows7 de jaf ve ogm jaf programını ilk kurarken setup larında özelliklerden VİSTA service pack 2 seçiyorsun her ıkısındede uygula dıyorsun hiçbir sorun kalmıyo kaldığın yerden devam edebılırsın

--------------- Ekleme ---------------

@n!wa+*R kardeşim ben bu yazılımı yukledım de tek sıkıntım arada ekran gıdıyo sankı karıncalanmış tv ekranı gıbı oluyo ne yaomam lazım

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Allah allah o tür bir ekran hatasına ilk defa rastladım..

Kardeşim yükleme kaldırma işlemleri teli yorup sistemde değişikliğe neden olmuş olabili en temiz yöntem olan Formatı önerebilirim sistemini yedekleyerek

şimdi yeniden bi fw attım belkı düzelir diye ama yıne yaptı rompatcher çalıştırdıktan sonra hardformat mı atayım dıyosun duzelme ıhtımalı varmıdır sence

bence bu navi yi yuklemıştım ya ondan olabılırmı bozmuşmudur bu meret telefonumu

etgaaa

Üye
kardeşim eline sağlık çok iyi duruyo ama ben tam anlayamdm ne yapcağımı bna özet geçermisin çok kısa rica etsem alttki ekentileri indirdim napmak gerekir ??? şimdiden k saolasn

ellerine kollarına emeklerine sağlık kardeşim.....

teşekkürler kardeşim ama bi sorum olcak rof2yi rof3ü hepsini attım ve flashladım ama dediğn özelliklerin yarısı yok nerde yanlış yaptım bilmiyorum mesela 8 tane ev ekranı var demişsin bende 6 tane ovi contact kaldırıldı demişsin benim rehberde hala duruyor mesajlarda conversation var demişsin bende yok programlardan sadece rom patcher winrar bide rviever die bi program var nerde hata yapıgımı söylersen sevinirim

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Rofs 3 deki "C01" yazan yere orjinal dosyanda orada "C0- kaç yazıyor ise o sayıyı benim mod rofs3'üm deki "C0- kaç ile değiştir ve Flash at.

bybilal

Üye
windows lıve messenger ı bu sürümde yükleyemedim sebep nedir acaba? Yabancı bi firimwera yüklemiştim ondada böyle olmuştu. Bi öncekilerde böyle bi hata olmuyodu. Seninkini yükledeim şimdi bundada hata verdi. Hata verdi derken bağlantı kuruluyor diyor fakat öylece kalıyor.

ayrıca FWGEZFİNİ ile tema efektini değişitrme olanağım varmı. sadece bi dosya değşikliği ile tema efektini değiştirmek istiyorum bu mümkünmü ? Burdaki.. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...erim-animenu-ve-kastora-gerek-yok-346062.html

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
çok saol Düzeltim

çok saol düzeldi

Bir bilgim yok.

Evet değiştirebilirsin.

qalip53

Üye
kardesim linkden download yapamıyorum here tıklayınca sayfa hatası veriyor bi kontrol lutfen . ! saolasın hersey icin simdiden

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardesim linkden download yapamıyorum here tıklayınca sayfa hatası veriyor bi kontrol lutfen . ! saolasın hersey icin simdiden
Link doğru fakat download'da sorun var sen Navifirm ile indir orjinal dosyaları zaten modlar sitede eklenti halinde.

qalip53

Üye
kardes bana indirecegim konuları gosterırmısın bu hack hosuma gıttı cunku baska bise yuklemek ıstemıyorum telefona

bu fw de 1-2 ay once faceden vıdeo ızleyebılıyordum fakat sanırım flash 4 patladı