koray1202
Üye
Evet zaten o anlama geliyor
yok olmuyor denemdigim sey kalmadı gerekten kafayı yıcem ya
Valla ne diyeyim bu dediğimi yap gerçekten sorun yok yani o konuda.Tele reset at,direk Music klasörünün içine at harici klasör açma.
Allah allah o tür bir ekran hatasına ilk defa rastladım..güzel kardeşim bendede aynı problem vardı çözdük @niwar sayesınde windows7 de jaf ve ogm jaf programını ilk kurarken setup larında özelliklerden VİSTA service pack 2 seçiyorsun her ıkısındede uygula dıyorsun hiçbir sorun kalmıyo kaldığın yerden devam edebılırsın
--------------- Ekleme ---------------
@n!wa+*R kardeşim ben bu yazılımı yukledım de tek sıkıntım arada ekran gıdıyo sankı karıncalanmış tv ekranı gıbı oluyo ne yaomam lazım
Eyw.ellerine kollarına emeklerine sağlık kardeşim.....
Rofs 3 deki "C01" yazan yere orjinal dosyanda orada "C0- kaç yazıyor ise o sayıyı benim mod rofs3'üm deki "C0- kaç ile değiştir ve Flash at.teşekkürler kardeşim ama bi sorum olcak rof2yi rof3ü hepsini attım ve flashladım ama dediğn özelliklerin yarısı yok nerde yanlış yaptım bilmiyorum mesela 8 tane ev ekranı var demişsin bende 6 tane ovi contact kaldırıldı demişsin benim rehberde hala duruyor mesajlarda conversation var demişsin bende yok programlardan sadece rom patcher winrar bide rviever die bi program var nerde hata yapıgımı söylersen sevinirim
Rofs 3 deki "C01" yazan yere orjinal dosyanda orada "C0- kaç yazıyor ise o sayıyı benim mod rofs3'üm deki "C0- kaç ile değiştir ve Flash at.
çok saol Düzeltim
çok saol düzeldi
Bir bilgim yok.windows lıve messenger ı bu sürümde yükleyemedim sebep nedir acaba? Yabancı bi firimwera yüklemiştim ondada böyle olmuştu. Bi öncekilerde böyle bi hata olmuyodu. Seninkini yükledeim şimdi bundada hata verdi. Hata verdi derken bağlantı kuruluyor diyor fakat öylece kalıyor.
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca FWGEZFİNİ ile tema efektini değişitrme olanağım varmı. sadece bi dosya değşikliği ile tema efektini değiştirmek istiyorum bu mümkünmü ? Burdaki.. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...erim-animenu-ve-kastora-gerek-yok-346062.html
Link doğru fakat download'da sorun var sen Navifirm ile indir orjinal dosyaları zaten modlar sitede eklenti halinde.kardesim linkden download yapamıyorum here tıklayınca sayfa hatası veriyor bi kontrol lutfen . ! saolasın hersey icin simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?