ankara85
Üye
kardeş daha 30 dk oldu yükleyeli ama baz sorunlar buldum
1- ovi mağzayı etkin kıl
2-5800 ı 5800 yapan haritalar uygulaması bozuk bunu düzelt
3-bazı uygulamalrda donmalar oluyo
bunları düzeltiğin taktirde tabi sen yapıyosan bunu süpersin
yaw tam diyorum bitti herşey teldeki ana ekran hata verdi gibi bişi. dondu kenarlar kayboldu.
sonra dedim telin sarjını çıkartıp takayım yeniden başlatırım.
5800 açılmıyor şuan.power tuşuna basınca tık yok.sarjı fulldu.
harfızı kartını,sarjını çıkarıp denedim gene açılmıyor.
fwle alakası oldugunu düşünmüyorum ama bişey önerirmisin?
bunu yazmıştım konunun sahibide çok biliosun yalnış yapmışındır demişti. al işte bak bakalım sadece bendemi sorun.
bi sorun varki sölüyoruz ve yardım istiyoruz deilmi
bunun nasil olduğunu şimdi anladım. haritalara girmiştim biraz baktim ve çıktım
ama menü tuşuna uzun bastığımda haritalarin simgesi hala gözüküyordu bende çıkabileyim diye fexplorerden kill yaptim.ondan sonra ekran hata verdi.yani haritalarda sorunvar ve gerisini biliyon zaten.
ya arkd lutfen biriside phoenix ile yapilisini resimli anlatabilirmi jaf win 7 duzgun calismiyo ne yaptimsa olmadi
Artık bu tür saçma kullanıcı yorumlarınaki ne kadar kullanıcı bilmiyorum cevap vermeyide bırakıyorum.kardeş gerçekten emek sarfetmişşin ama ben yükledim su an tekrar eski modifiyeme dönüyorum.çünkü gerçekten eksikler ve hataları cok inan.emegine harcadıgın vakte söylenecek bir şey yok gercekten ama geliştirmeyi denemeye devam et bence.ok.şimdiden çalışmalarında sana başarılar.bu arada bu forumdaki bir başka modifiyeyi kullanıyordum ve gerçekten güzell.seninkinden farklı olarak(ses artışı yok-diller ve gereksiz programlar duruyo-temalar seninki gibi diil.v.b)
Orjinal fontlu olan rofs da skyfire hatası vardı onu düzeltmedim ama diğer modifiye fontu düzelttim orjinalide bugün değiştiricem.Bazı proğramlar kurarken demişsin;Dün yükleme yaptım sürekli sorun alıyorum. Bazı programları yüklerken dahili bileşen hatası alıyorum. Önceden sizin professional edition versiyonunu yüklemiştim. Skyfire kolaylıkla yükleniyordu fakat bu versiyonda skyfire yüklemek istiyorum dahili bileşen diyip duruyor.
Hack1 ve hack2 çalıştırılmış vaziyette gene olmuyor...
Çıldırmak üzereyim kullandığım bazı programlarda böyle diyor ne yapmam gerekiyor???
NAsıl bir dosyadan bahsettiğini bilmiyorum..Kısa yol diye bişey yok daha ayrıntılı bilgiye netten ulaşabilirsin.arkadas hıc yapamayanlar ıcın hazırladıgın dosya sılınmıs sanırım
--------------- Ekleme ---------------
arkadas rıca etsem o kadar cok dosya varkı nasıl baslayacagım yuklemeye yazabılırmısın yada daha kısa yolu varmı tesekkurler beklıyorum sızden cevap
Orjinal değilde diğerini dene orjinalde sadece skyfire hatası alırsın onuda bugün düzeltecem.Modifiye hiç bir sorun bulunmamaktadır.hocam iyi güzel süper olmuş ama ben hiçbirşey yükleyemiyorum yine eski hata oldu yüklenemiyor dahili bileşen diyor ama programların hiç biri yüklü değil
kardeş daha 30 dk oldu yükleyeli ama baz sorunlar buldum
1- ovi mağzayı etkin kıl
2-5800 ı 5800 yapan haritalar uygulaması bozuk bunu düzelt
3-bazı uygulamalrda donmalar oluyo
bunları düzeltiğin taktirde tabi sen yapıyosan bunu süpersin
haritalar felç kardeşim resmen bozuk bunu acil olarak düzelt, birde ovi mağzayı nasıl etkinleştitiriz bunu yazrsan iyi olur
Cevap;bunu yazmıştım konunun sahibide çok biliosun yalnış yapmışındır demişti. al işte bak bakalım sadece bendemi sorun.
bi sorun varki sölüyoruz ve yardım istiyoruz deilmi
bunun nasil olduğunu şimdi anladım. haritalara girmiştim biraz baktim ve çıktım
ama menü tuşuna uzun bastığımda haritalarin simgesi hala gözüküyordu bende çıkabileyim diye fexplorerden kill yaptim.ondan sonra ekran hata verdi.yani haritalarda sorunvar ve gerisini biliyon zaten.
YA BILIP BILMEDEN KURCALAMADAN KONUSMAYALIM KACINIZ SISTEM KURARKEN USB KABLOSUNU CEKTI KACINIZ N97 SISTEMINI 5800 ATMAYA CALISTI YADA N86 BEN BUNLARIN HEPSINI DENEDIMMM RESMEN TELIN CANINI OKUDUM HATTA TEL HIC ACILMIYACAK DURUMA GELDI NE YAPTIM SADECE USB KABLOSUNU BAGLADIM OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 YARDIMI ILE SISTEM KURDUMM HEMDE ISTEDIGIM SEKILDE ARKADASLAR SISTEM KURMAKLA TEL BOZULMAZ COK COK COK ISTISNA BI DURUMDA ANCAK O DA YETENEK MESELESI ORNEK BILGISAYARIN SISTEMI COKUNCE BILGISAYARI COPEMI ATIYORSUNUZ BEN BU TELE BAZEN BIR GUN ICINDE 10 DEFA SISTEM KURDUM KENDI SISTEMIMI YAPMAK ICIN ISI BILMEDEN USTA OLANLARA LAF ATMAYALIM ADAM GIBI SORU SORALIM ADAM GIBI CEVAP ALALIM AMA ARTIK HEP AYNI SORULARI DA SORMAYI BIRAKALIM
PM gönderildi.Slm kardes öcelikler çalışmalarin için çok saol güzel paylaşım olmus eline sağlık yalnız senden bi ricam olcak. Telefon numaranı pm olarak atarmıısın bana telefondan sormak istediğim bi kaç soru olcak kafam karıştı adınlanmak için?....
Uyumluluk modunu değiştir.Sp2-Sp3 dene olmaz ise nette bununla ilgili daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin.Ustam öncelikle emeğine sağlık, ben ilk defa bu tür bir yamayı telefonuma yüklemeye çalıştım!!! başaramadım çünkü Windows7 64bit kullanıyorum ve jaf programını çalıştırmaya yarayan jaf_pkey_emulatör geçersiz windows sürümü hatası veriyor. Win7 de çalışmasının başka bir alternatifi varmı? yardımcı olursan sevinirim.
Ben daha "pro" diyince benim proğram dediğimi anlamayan adamlar kurmaya çalışıyor bu sistemi şanssız adam demekki onlardan birine rastlamışsınMerhabalar bir önceki sürümden yeterince memnunum, son mesajlar beni çok güldürdü ama FW yi yüklemiş birinin mesajına rastlamadım hep memnuniyetsizlikler belirtilmiş daha doğrusu yükleme sorunları FW yi yüklemiş kullanıcı yorumu alabilirmiyim lütfen
Ayrıca tüm yükleme sorunu olan arkadaşlar bu koşuya V40 modifiyede katıldım animator çok haklı, biraz araştırmayı sevmiyoruz. Öncelikle benim en büyük sorunum usb driverlarının yüklenmemesinden kaynaklı idi muhtemelen çoğu kişi aynı sorun yüzünden hiç kimse flash atamıyor ve değişiklik yok gibi mesajlar atıyor bu driver hatası bir kez veriyor eğer yüklemeden geçerseniz bir daha çıkmıyor.
Her iki linkide incelerseniz sorunlarınıza büyük ölçüde cevap bulacaksınız gerisi dikkat işi kolay gelsin
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html
Sağolasın,hayırlı kullanımlar..selam.
güzel bir sürüm yapılmış.
başarılar.
Sağol dostum,yepyeni bir düzenleme ile kusursuz bir sistem daha çıkardık işteEmeğine sağlık kardeşim böyle bir çalışma da sana yakışırdı başarılar
Hiç olmadığı kadar mükemmel çalışmakta arka planada attım menüde gezindim tekrar girdim hiç bir kasma yada hata olmadıArkadaşım bir grup mapsın düzgün çalışmadıgını soluyolar bu gecek midir??
bide benim işe bakarmısın ya .? bu 7 seyi upload edicektin ama hala bekliyorum.??Artık bu tür saçma kullanıcı yorumlarınaki ne kadar kullanıcı bilmiyorum cevap vermeyide bırakıyorum.
Orjinal fontlu olan rofs da skyfire hatası vardı onu düzeltmedim ama diğer modifiye fontu düzelttim orjinalide bugün değiştiricem.Bazı proğramlar kurarken demişsin;
1.Z de kurduğum prolara iyi bak ve öyle ne kurduğuna bak.
2.Skyfire hatası çooktan düzeltildi ve sadece orjinal fontlu olan düzenlenmedi oda bugün halledilecek.
3.Başka bileşen hatası alman gayet saçma.
NAsıl bir dosyadan bahsettiğini bilmiyorum..Kısa yol diye bişey yok daha ayrıntılı bilgiye netten ulaşabilirsin.
Orjinal değilde diğerini dene orjinalde sadece skyfire hatası alırsın onuda bugün düzeltecem.Modifiye hiç bir sorun bulunmamaktadır.
Cevap;
PM gönderildi.
Uyumluluk modunu değiştir.Sp2-Sp3 dene olmaz ise nette bununla ilgili daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin.
Ben daha "pro" diyince benim proğram dediğimi anlamayan adamlar kurmaya çalışıyor bu sistemi şanssız adam demekki onlardan birine rastlamışsın
Sana en büyük kullanıcı yorumu hala kulanmaktayım hemde deli gibi
Parmak ile gösterebileceğim adamlarda yok değil !
Sağolasın,hayırlı kullanımlar..
O zaman işim vardı upload etmedm şimdi bakıyorumbide benim işe bakarmısın ya .? bu 7 seyi upload edicektin ama hala bekliyorum.??
Teşekkürler en büyük korkum maps ın düzgün calısmadıgıydı hmn yuklemeye baslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?