5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

oguz173

Üye
dosyaları C/Proğram Files/Common Files/Nokia/DataPackage/Products/RM-356 ve C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 attım herseyı fakat gormuyor sınır olcam ya

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Jaf proğramında alt sol köşedeki yazılarda en sonda nası bişey yazıyor yani nasıl bir hata alıyorsun yazar mısın?

Hocam yeri burası değil ama senin yardımcı olabileceğini düşündüğüm için yazıyorum. Bu fw çok güzel. Ama ben daha çeşitli ev ekranı temaları bulup yüklemek istiyorum bu konuda bana yardım edermisin uzun süredir arıyorum birçok sis bulup yükledim ama olmadı özellikle orange tornado isimli bir tema var onu istiyorum. Birde yazı tipini değiştirmek istiyorum konuda bununla ilgili yeterince açıklama yapmışsın nasıl yapılacağı belli ama ben bir türlü yükleyecek yazı tipi bulamadım bunun içinde yardım bekliyorum teşekkür ederim.

swars

Üye
kardes jaf ta son bolumde
PPM Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C03_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
ne hatasıdır acaba lutfen bi yardım

--------------- Ekleme ---------------

lutfen yardım cıldıracam ya

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşılan telefonunu bulamıyor proğram..

Telefonu Pc suite ile Pc ye tanıtman lazım eğer usb'yi tanıtmış isen telefonun şarjını kontrol et oda dolu ise gereken zamanda telefonun Power tuşuna basmıyorsun demektir.

THR

Üye
kerdeş Fw çok güzel olmuş fakat telefonuma program kurunca bazılarında arıza veriyor örneğin
telefona nokia messaging yükledim ama kurulum sihirbazına gelince bağlantı aranıyor diyor. wifi yanında durmama rağmen bi türlü bulmadı ayrıca ovi suit yavaş açılıyor demiştin onun için bayağı bi bekledim ama tık yok

cnrzen

Üye
bunu daha yuklemedim.daha dogrusu modifiyeli bi surum de yuklemedim. hersey hazir bilgisayarda kurulu sadece baglayacam telefonu atacam ne gerekiyosa tel in icine. ama hata/basari oranina bakiyorum.50 den fazla sayfa yazi yazilmis, herkesin derdi varda bi @n!wa+*R arkadasin yoksa ya bu adam cok guzel yapmis bunu. yada hata bulan arkadaslar profosyonel telefon kurcaliyici insanlar.@n!wa+*R arkadasim herhangi bir hata, yazilimi attiktan sonra ama ufacik bi hata ile karsilastin mi hic?(en son guncellemen icin konusuyorum).harf cikmadi diyolar yana yatti diyolar cabura batti falan?simdi makinede v 50 var bi suru program var kuracam bunu.... kursam mi kurmasammi? + kurmam icin bi sebeb ram 65 mb oluyo diyosun ve hizlaniyo diyosun.Yani nedir?

tlp

Üye
ya bunda ev ekranında radyo kısayolumu yok , ben mı bulamadım :S

Hocam acil yardım, flash yaparken butonları yeşil yakamıyorum, bu mcu dosyası falan yok bende.. bunları nasıl elde ederim, birisi atabilir mi? durum şuanda şöyle:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Produtcs\RM- 356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Artık ovi hakkında konuşmorum.

Wifi yada diğeri çalışmakta eğer bu kadr kullnıcı içerisinde bunu söylüyorsan birde sen düşün..

Arkadaşım bulduğun noktalar tamamı ile saçma..

Ben FW de eksik olsa Profesyonel gibi bi ad takmazdım..Hata bulan arkadaşlar tabiikide Profesyonel tel kurcalıyıcıları değil,öyle biri arıyrsan FW yi yapan kişi olmakla bir sorun olmadığını her ne kadar yazsamda bana ısrarla söylettiriyorsunuz
Bulduğun hatalar ben konu içerisinde güncelleme yaparım senin o dediğin hatalar bilmem kaçıncı güncelleme idi..
Korkarak iş yapacaksan hiç yapma kardeşim sen böyle yorum sayfaları ile iş yapmaya kalkacaksan işin zor haberin ola.

Arkadaşlar şu dosyalara ihtiyacım var, acil yardım edebilir misiniz. fazla vaktim yok...:
MCU için RM-356_50.0.005_prd.core.C0r
ve bir de CNT için rofs3 dosyası gerekli.. lütfen birisi acil upload etsin yada varsa bir kolaylığı paylaşsın...

RM-356_50.0.005_prd.core.C0r değilde RM-356_50.0.005_prd.core.C00 var bende. herhalde yüklerken son rakamı r ile değişiyor. ama boyut bayağı yüksek. nasıl yapsak

sbalim

Üye
slm arkadaşlar hack ile ilgili bir sorum olacak . hack yaptıktan sonra telefonu en eski orjinal haline nasıl getirebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal FW dosyalarını klasörlere tekrar atarak Flash atacaksınız..

yükledim. genel olarak güzel. elinize sağlık.
yalnız tek bir noktayı beğenmedim. kamera netliği kötü. evet biraz daha parlak ama netliği kötü. kardeşimde de aynı telefon var. yanyana resim çektik. orjinal onunkisi. genel olarak fotolar daha net onun =)
bu konuda biraz daha çalışılsa süper olur

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hımm..Katılmıyorum ayar yapıldıktan sonra kamera daha iyi oldu..Direk çekmek yerine biraz ayar yaparak çekim yapmayı deneyin.

Teşekkürler..

@n!wa+*R senin 5800ın rengi ne? acaba bizdeki problemlerin sende olmamasının nedeni bu renk ile alakası olabillir mi? ne bilim,ben dahil çoğu kişi bazı ufak tefek ama can sıkıcı sorunlar yaşıyo,sana soruyoruz yok öyle birşey diyorsun? bu sorunları yaşamamızın bir nedeni olmalı demi? hayır yapmış olduğun fw yi beğenmesem orjinale dönücem ama kahretsinki çok beğendim