mehmet3207
Üye
arkadaşlar buradan da istediğiniz font u yükleyebilirsiniz http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...800-xpressmusic-n97-java-uygulama-198063.html
--------------- Ekleme ---------------
iyi olmayan yanı müzikplayer de arama yok ve navigasyon verimli kullanılamıyor
Arkadaşım şaka mı yapıorsun..?selam arkadaslar ben 5800 da sürüm yükselttim s60v3 den s60v5 yaptım ama nasıl geri dönebilirim fabrika ayarlarına geri döndüm olmadı yeşil beyaz kırmızı kamera tusu ve acma tusu basarak format attım yine olmadı telefon herseyi eskiye dönüyor sürüm dönmüyor acil yardım lütfen
Zipten çıkan PATCHES klasörünü direk hafıza kartına atacaksınız e isim değiştirerek nede başka bi klasöre direk ana menüye atılacak klasör.Rom Patcher'ın açılmama sebebi bu klasör zaten.Flash işlemi yaptıktan sonra rom pahç dosyaları hafıza kartına yüklenmiyor.hafıza kartlı ve hafıza kartsız flash yaptım her iki seferde de rom pahc çalışmıyor programı açıyorum ok dedikten sonra atıyor
O tür bir proğram bende bulamadım arkadışm mağalesef..Netten çok araştırmam sonucu bu .mif'lere ulaştım.Font olarak Bilgisayarımdaki comic sans ' ı kullanıyorum süper oluyor
Açılış ve kapanış fotolarıyla ilgili güzel şeyler buldum
Ancak .mif olmalı demişsiniz
Foto nun formatını .mif e nasıl dönüştürücez ?
Genellikle diğer tür fotmatlara dönüştürme biliyorum
.mif bilmiyorum nasıl yapıcaz ?
arkadaşlar buradan da istediğiniz font u yükleyebilirsiniz http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...800-xpressmusic-n97-java-uygulama-198063.html
iyi olmayan yanı müzikplayer de arama yok ve navigasyon verimli kullanılamıyor
Nedenmiş acaba verimli olmayışı bende olmayan sorun neymiş yazda öğrenelim?Evet navigasyon'da bazı sorunlar var ama genel olarak güzel
Arkadaşlar anlamamakta direttiğiniz olay şu bu gibi ayrıntılara giriyorsunuz ama biraz mantıklı düşünseniz bu gibi olayların FW den kesinlikle kaynaklanmayacağını anlarsınız zaten.telefonun kendi broswerından girince 3g internet çalışmıyor,opera ile girince çalışıyor ama şöyle bi problem var,güvenlik gerektiren sitelere girmeye çalışınca donup kalıyor telf! güvenlik gerektiren siteden kasıtım ders notlarıma bakmak için kullandığım site,sonra hotmail,bi kaçtane daha var ama unuttumacaba bu durum neyden kaynaklanıyor????
Resim bile var hiç bir şey bilmeden direk Flash işlemini yapmaya çalışırsan evet gayet zor gelebilir...keşke kurulum biraz daha ayrıntılı olsa :S :/
teşekürler
Arkadaşlar anlamamakta direttiğiniz olay şu bu gibi ayrıntılara giriyorsunuz ama biraz mantıklı düşünseniz bu gibi olayların FW den kesinlikle kaynaklanmayacağını anlarsınız zaten.
Neden kaynaklandığınıda bilmiyorum..
Neyse sana orjinali kullan gibi bi rest çekesim yok fakat o tür gibi bi hata almadığım için bu kadr emin konşuyrm bende sizde ne varsa bnde de o varama fw den kaynaklanıyor arkadaşım,orjinali yükleyince söylediğim problem olmuyor,senin yaptığın fw yi yükleyince oluyor,nasıl fw den kaynaklanmıyor diyebiliyorsun ki? yanlış anlama karalamak gibi niyetim yok,fw çok hoşuma gitti,ama problemlerini dile getiriyorum ki belki çözülebilir....
Telefonun şarjını kontrol edin ve Pc ye tel usb yolu ile tanıtıldı mı?Ona dikkat et..
şarjı ve daha önceden pc suite programıyla bağlanıyodum cihaza. bağlantıda herhangi bir sıkıntı olmuyordu..
tamam hallettim =)
Zaten çözüm dolu yorum sayfaları ama birşey değişmiyor yine direk sorun yazılıyor..Hiç okumadan.Burada hallettiğiniz sorunlarınızın çözümlerini de anlatırsanız yapamayan veya aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar güçlük çekmeyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?