5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

KırcalıHolding

Üye
alon mp3 dictaphone programini yukleyin gerekli ses duzeyine ulasacaginiza eminim sitede mevcut

bozokhan

Üye
kulaklıktan gelen ses gerçekten az. Üzerinde durmadım pek.

SilentOne

SilentOne

Üye
oha bu konu yeni açılmış yok artık yha halamı 5800 satın üzerine 300 tle para ekleyin alın bitane c6-01 ve annalı :D

halomid

Üye
arkadaşlar 2009 da açılmış bu konunun geçerliliği yoktur artık.2011 yılının bu tarihlerinde gerekli güncelleme ve düzeltmelerle 5800 müzik kalitesinde bence kendini kanıtlamış bir ürün.

worm1234

Üye
hacı zaten pişman oldum aldığıma samsung süper android 5800 dan daha ucuz telefonlar çıkmış bence nokiadan uzak durun

estorak

estorak

Üye
resmen rezalet

punemr123

punemr123

Üye
kardes benim 5230 da orjinal kulaklikla disariyi duymuyorum ve disarida kulakligi duymuyor ama 3dklik sarkim en az 6 mb stereo orjinalden kopya ve pc de ses duzgun cikar ama telde hic ayni olmaz

sami41

Üye
5800 bu kadar ucuzlamasaydı o kadar çok satmazdı, bence güzel ve kullanışlı bir telefon ama kamerasında N73 kadar kalite yok ve bataryası uzun süre dayanmıyo. Bunun dışında bazen de donuyo kapanıp açılıyo. Açıkçası biraz sorunlu telefon olsa da ben gayet memnunum. Ama yine de param olursa satıp C6 ya da C7 alıcam, nokiadan şaşmam..

anılbaran

anılbaran

Üye
2 sene olmus konu acılalalı hortlatmayın konuyu :)

asigsasi

asigsasi

Üye
bende 5800 kullanıyorum kulaklığı taktığım zaman bomba patlasa duymuyorum

kenankenan8484

Üye
5800 kullanıcıları tlfonun sıfırı 700 tl xD

sen8545

Üye
dschrgd kardeşim sen o kulaklığı sonuna kadar ittirme ses güzel gelir. erdal 5800a format yeşil(arama) kırmızı(kapatma) kameratuşu telefonuaçma tuşlarına aynı anda tel açılana kadar basılı tutarsan format atılıo.

santos58

Üye
bende 5800 xm 2. El aldım ses azdır fortmat attım şimdi acayip ses cıkıyor

sdkmc

Üye
hiçbir telefon kaliteli bir mp3 player kadar iyi ses çıkaramaz. abartılı bir konu bence.

sdkmc

Üye
bir telefondan fazla şey beklemeyeceksin.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
iki yıldır bu konu tartışılıyor şu ise bak..:)

Razor199310

Razor199310

Üye
Bence gayet güzel doygun ses veriyor

GAMEOLOGY

GAMEOLOGY

Üye
5800 ilk satın aldığımda tuş klidi clicki bozuktu telefonu servise yolladım 15 gün sonra geldi aynı şey tekrar oldu sadece 1 parça için 15 gün beklediğim halde yine aynı şey oldu sonra tekrar yolladım bu sefer kilit deişmediğği için telefonun yenisi 30 gün sonra dediler 42 gün sonra telefon geldi nokia nın müşteri memnuniyeti!!

nividia

Üye
merhaba arkadaşlar 5800 expres musıc map sorunu yaşayanlara kısa bi bilgi vermek istiyorum ben bu sorunu çok sık yaşıyorum ve bu olay tamamen gsm operatörüyle alakalı bence turkcell de konumlandırma yapmıyor yani konumu bulamıyor hat degişikligi yaptım vodafone hat taktıgımda ise gps 15 saniye içinde geldi defalarca kapatıp açıyorum hiç bi sorun yok ilgilenen arkadaşlara duyrulur saygılar......

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
merhaba arkadaşlar 5800 expres musıc map sorunu yaşayanlara kısa bi bilgi vermek istiyorum ben bu sorunu çok sık yaşıyorum ve bu olay tamamen gsm operatörüyle alakalı bence turkcell de konumlandırma yapmıyor yani konumu bulamıyor hat degişikligi yaptım vodafone hat taktıgımda ise gps 15 saniye içinde geldi defalarca kapatıp açıyorum hiç bi sorun yok ilgilenen arkadaşlara duyrulur saygılar......

Mümkün mü bu acaba? Arkadaşlar test etse iyi olur.

Benim hat Vodafone ve aynen 15 sn içinde GPS konum buluyor.

Üst Alt