5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

paradise85

Üye
kulaklıkta evet çok dandik ses.. ( kulaklıkta diyoruz arkadaşlar)
bazı arkadaşlar kulaklıkta kelimesini anlamıyor herhalde diyorlar ki ben sesi açıyorum tlefon zıplıyo bangır bangır falan arkadaşım kulaklık takılıyken ses iyi gelmiyor adam haklı +1

karyağdı

Üye
almasaydın kardesım tovbe ya.

bilgicity

Üye
Telefon bence harkulade sesler mukemmel nasıl olurda ses sorunu var dersiniz anlamıyorum birde bazı arkadaşlar dokunmatiğinden yana şikayetci bece dokunmatiğide süper lütfen önce araştırın sonra 5800 hakkında yorum yapın

trabzon61spor

trabzon61spor

Üye
nasıl yükselttin sesini telefonun programsa linkini versene

ilhanbey

Üye
o adi dandik telefonu kullanmayın kardeşim ben sattım kurtuldum lanet olası 5800 allah belanı versin dokunmatiğinin taaa .onya

----okn----

Üye
arkadaşlar bence 5800'a da haksızlık yapıyosunuz sizce iphone ondan daha mı iyi ?

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Bakın size bir tüyo veriyim kulaklığı bağladıktan sonra telefon size hangi modda bağlanacağını sorar ordan Tv Çıkış Kablosu ' nu seçin.Ondan sonra sonuçları buraya yazın bu telefonda cılız ses diye bir olay yok çünkü. kulaklıkta farkeder ama abartılacak kadar değil siz bu dediğimi bir yapın.Sonucu yazmayı unutmayın.Benim kulaklık sesim 2 katına çıktı.

faithandrose

Üye
arkadaşım yazdıklarını okuyunca sanki kendimi gördüm, benzer şekilde ne kadar elektronik cihaz varsa hepsinin müşteri temsilcileriyle münasebetim oldu, maalesef türkiyede durum bu. ayrıca üzülerek söylemeliyim, sorun ne dinlediğin parçalarda ne de telefonda, çünkü benim telefonda da aynı durum var, yani en kaliteli şarkılarda bile en yüksek ses de durum farksız, kaliteyi ölçmek için, eski iett otobüslerine binebilirsiniz, ya da 80'lerden kalma herhangi bir otobüse. :) maalesef bu ses olayı bu telefon için büyük bir fiyasko, xpress music !! ben bu durumu çoktan kabullenip, apple ipod shuffle aldım. tavsiye ederim. ses bangır bangır :) ilk başlarda bende işin peşine düşmeyi düşünmüştüm ancak, senin başına gelenlerin başıma geleceğini bildiğim için, düşünmek bile yordu. yani "bundan ses çıkıyor" şeklinde cevapları o kadar çok duydum ki. aa ne diyim geçmiş olsun. finlandiya güzel sonuç çıkarsa yaz olur mu buraya ??

fatih19emre

Üye
arkadaslar ekolayzer ayarlarında ses seviyesini yukselttığınızde kulaklıktan güzel ses alabilirsiniz denemenızde fayda var derim ok :):):):):):):):):)::)):):bye2:

kesbi

kesbi

Üye
Siz 5800 kullandığınıza emin misiniz? Dünyanın en iyi ses kalitesine sahip telefonlarından biri. GSM arena da testi bile var. Ben artık bilgisayarımda (Dell Studio XPS 1640) müzik dinlemek dahi istemiyorum. Bilgisayarımdan daha kakiteli ses veriyor. Kendi kulaklığı dandik tabi. Her telefonda aşağı yukarı böyledir. En az creative ep630 ve üzeri kalitede kulaklıklar kullanın. Ben son ses dinleyemiyorum. Kulağımı ağrıtıyor çok açınca rahatsız oluyorum. TT Pod 3.70 kullanıyorum ve ayarlardan stereo genişletmeyi ve bass boostu açıp ekolayzerı kapatıyorum. Dinlediğim şarkılar da 320 kbps mp3 formatında. Daha önce motorola rokr e2 kullandım ve şuan cowon D2 mp3 çalarım var. Bilgisayarımdan iyi ve cowona yakın bir ses kalitesi var. Sizlere kesinlikle inanmıyorum.

Not: Sunrise özel firmware kullanıyorum.

burhanerer

burhanerer

Üye
dalgamı geçiyosunuz 10 numara çalıyo daha geçen hafta aldım denedim

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
arkadaşım telefonun yanında gelen kulaklık dandik aynı sorunu bende yaşadım ama 3 gün önce cerative marka bi kulaklık aldım sorun çozüldü telefona çamur atmayın kulaklığınızı değiştirin....

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
helal olsun kim tutar seni iş yok o telde ben de yeni tel aldı 2 hafta önce araştırdım bi işe yaramaz dediler bende corby pro aldım 10 numara tavsiye ederim. :))))))))))))))

--------------- Ekleme ---------------

ben samsungun kulaklığıyla denedim aynıydı 3 arkadaşın kinde de

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bu ipohone kullanıcısı sallayıp duruyor bırakın böyle şeyleri mesaja bak 1 ilk mesajı bu ve daha da mesajı yok bazı kullanmayı bilmeyen kişilerde konuya teşekkür etmiş

By_Casparov

By_Casparov

Üye
benim telin sesi de cızırtılı gelio?

optima11

Üye
walla arkadaşım bende 1 hafta oldu alalı kulaklık testi yapmamıştım çünkü bende5610 kullanıodum onun gibidir dedim ama senin msjı görünce denedim evet o kadar ii değil ama çoğu şarkıda değişio ben tatmin oldum bu birasda şans işi

lowgear23

Üye
kardeşim bende sese önem weren bi adamım hafif bi bozuklukta sinir oluorum sen git teknosadan philips extra bass modelini all 15tl ciwarı özelliği kendi ekolayzer düzenleyicisi war taktığın anda hiç ayar fln yapmadn mükemmel bir kalitede müzik dinlersin

reis_44

Üye

fırtzırt

Üye
arkadaslar ebencede çok güzel bir telefon bakmayın siz onlara ben alcam nette baktım özlellikleri ,fiyatı,dış tasarı mukkemell.hatta benım bır kaçtgane arkadasım var onlarda 5800 vardı nasıl dıyorum çok memnunuz dıyolarr.sesi n73 le aynı ama sesi çok kaliteli tiz değill çok nett.ve kamerasıdaa güzeel ve hzlı...en önemlisi wlan olmas be derim çok güzel bir telefon bence alın.arkilerim kullanıyo hiç bir sorun yok dıyolar.sesi nasıl kötü olur adı üstünde exppress müzik.noki bu çıkardığım modellde sonyerricson la yarışıyo.ben bayılıdım.çift flashlı,3g,sensör,dokunmatık,3,2mp kamera,yüksek ses,wlan,fm radıo,symbian....

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
valla memnunum

Üst Alt